« Žene
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
BEST OF

Najpoželjniji razgolićeni muškarci 2010.

Oni su uspješni, zgodni i pametni. No pored svega toga su i vrlo poželjni stanovnici ženskih misli. Težak život, rekli bi....

Tiger Woods
Više o

Rafael Nadal

,

Leonardo DiCaprio

,

Tiger Woods

,

John Mayer

,

Jesus Luz

,

najzgodniji muškarci 2010.

Tiger Woods - iako mu je ovo bila teška godina, praćena skandalima, liječenjem ovisnosti o seksu, te na koncu razvodom od supruge, Tiger je i dalje ostao uspješan sportaš, biznismen te jedan od najpoželjnijih muškaraca. Woods je zadržao vodeću poziciju na ljestvici najboljih igrača golfa na svijetu, a novac od sponzorskih ugovora ponovo se slijeva na njegove bankovne račune.

Stephen Dorff - ovaj glumac poznat nam je i "Bladea" te spota za Aerosmith. Iako ima 37 godina to se ne može reći i za njegov izgled. Ovo mu je bila dobra godina, a drama "Somwhere" u kojoj je glumio, osvojila je Zlatnog lava na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

John Mayer - ova godina mu je protekla u promociji prošlogodišnjeg albuma "Battle Studies", a nakon burne veze s Jessicom simpson, fokusiranje na poslovne ciljeve u životu očito mu se isplatilo, te je danas jedan od utjecajnijih gitarista na svjetskoj glazbenoj sceni.

Rafael Nadal - bila je ovo odlična godina za mladog sportaša. Drugi put osvojeni Wimbledon, osvajanje US opena, učvrstio vodstvo na ATP ljestvici, te je proglašen i tenisačem godine. Što više reći?

Leonardo DiCaprio - slavni glumac ne posustaje, a ove je godine punio kina s vrlo hvaljenim filmom "Inception". Osim toga, pokazao se i kao veliki humanitarac i ekolog, pa je donirao milijun dolara za obnovu Haitija, te milijun kampanji za zaštitu indijskog tigra, a zaradio je i pohvale od Putina. Palac gore Leonardo.

Jesus Luz - zgodni brazilski model dobiva mnogo pažnje u zadnje vrijeme, pogotovo nakon veze s Madonnom. Ako ništa drugo, iskoristio je to na pozitivan način za svoju karijeru.


16.12.2010. 23:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh