« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
VLADARI

Najmoćnije obitelji koje vladaju svijetom

Rockefelleri, Rothschildi, Morgani i ostala ekipa od 18. stoljeća šire svoje pipke po svim zakutcima ove planete, gdje god je moguće izvući superprofit ...

Mayer Amschel Rothschild
Mayer Amschel Rothschild (Arhiva)
Više o

teorije zavjere

,

Rothschild

,

Rockefeller

,

Morgan

,

najmoćnije obitelji

Tajne organizacije obično se optužuju da prikriveno vladaju svijetom, a najčešće se na njihovo čelo stavljaju pripadnici nekoliko obitelji koje se proglašavaju najmoćnijima. Kad se pogleda njihovo bogatstvo i moć koju imaju, možda im i ne trebaju tajni saveznici ...

5. Rothschild - bez obzira na sve Forbesove i ine liste, upravo se ova obitelj smatra najbogatijom na svijetu, a procjene se kreću od 500 milijardi dolara osobnog bogatstva članova obitelji do 100 trilijuna dolara u vlasništvu raznih financijskih institucija.

4. Rockefeller - u svakodnevnom govoru najčešće spominjani kao sinonim bogatstva, uspon su započeli 1870. kad je John D. Rockefeller osnovao Standard Oil i uskoro postao najbogatija osoba u povijesti s procijenjenim bogatstvom od sadašnjih 400 milijardi dolara. Njegovi nasljednici financiraju Bilderberšku konferenciju i upleteni su u ama baš svaku teoriju zavjere na svijetu.

3. Morgan - ova se obitelj počela uspinjati nakon što su, zajedno s Rothschildima, posudili američkoj Državnoj riznici gomilu zlata tijekom velike panike 1893. godine, a nakon toga su osnovali U.S. Steel, AT&T i General Electric, a optužuje ih se da su uvukli Ameriku u oba svjetska rata radi svoje zarade.

2. Du Pont - osnivanje tvornice baruta 1802. godine u Delawareu početak je ove dinastije, godinu dana kasnije ispregovarali su kupovinu Louisiane od Napoleona, a nakon toga preuzeli su primat u proizvodnji eksploziva u svijetu. Za njih se tvrdi da su najveći neprijatelji industrijske konoplje zbog ogromne industrije plastike koju su razvili, a uz to su drugi najveći svjetski proizvođač GMO sjemena.

1. Bush - Preston Bush, otac i djed američkih predsjednika prvi je išao na Yale i bio član zloglasnog društva Skull and Bones, financirao je naciste, a bio je na čelu Union Banking Corporaton koji je službeno optužen za skrivanje nacističkog zlata. Sin i unuk uporno su pokretali ratove u Iraku u kojima su njihove tvrtke Halliburton i KBR zaradile stotine milijardi.

18.02.2015. 13:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh