« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MODNE POGREŠKE

Najgore odjevene zvijezde 2010.

Modni kritičari obrušili su se na slavne dame koje su u 2010. odabrale nekoliko katastrofalnih odjevnih kombinacija - pogledajte o kome je riječ

Lady Gaga je među najgore odjevenima u 2010.
Lady Gaga je među najgore odjevenima u 2010. (Getty Images)
Više o

moda

,

Rihanna

,

Madonna

,

Jennifer Aniston

,

Lady Gaga

,

Cheryl Cole

,

najgore odjeveni

Godina na izmaku bila je prepuna modnih promašaja poznatih svjetskih zvijezda, a britanski Daily Mail nabrojao je slavne dame koje su zbilja pokazale neke od najgorih kreacija. Na vrhu popisa nalazi se kontroverzna Lady Gaga koja na dodjeli MTV nagrada odjenula haljinu od mesa. Iako su modni kritičari često hvalili njezin jedinstven i osebujan stil, mesna haljina nije ih oduševila - upravo suprotno, čak ih je i preplašila.

>> Ne ponovilo se - moda koju ne želimo gledati 2011.

Još jedna pop diva ove je godine razočarala: Madonna je zgriješila zbog kompleta harem hlača (koje u 2011. definitivno izlaze iz mode), bajkerske jakne i čizama u istom stilu. Očito više ne vrijedi pravilo da ono što Madonna odjene postane modni imperativ.

Mlada zvijezda Rihanna također je razočarala zelenim ''šišmiš'' uskim kombinezonom u stilu superheroja - kritičari kažu da se time vratila u 1982. godinu, i to u vrlo lošem smislu.

Britanka Cheryl Cole također se našla na meti kritika zbog svoje vojničke uniforme u stilu pokojnog Michaela Jacksona - to je ipak znao nositi samo kralj popa.

Na listi loše odjevenih našla se i inače hvaljena Jennifer Aniston zbog narančasto-roza haljine Christiana Lacroixa na premijeri filma ''Bounty Hunter'' u kojoj je izgledala kao ukrasna rođendanska vrpca.

27.12.2010. 19:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh