« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MODNI UŽASI

Ne ponovilo se - moda koju ne želimo gledati 2011.

Sva sreća, gotovo je.... pogledajte koji su grozni modni trendovi obilježili godinu na izmaku

Balerinke
Balerinke (MWN)
Više o

modni trendovi

,

aladinke

,

uggs

,

tajice

,

iPad

,

modni promašaji

,

balerinke

Kraj godine odlična je prilika za rekapitulaciju svega što se u njoj dogodilo. Proglašavaju se najbolji i najgori u različitim kategorijama, a kada je o modi riječ svjedočili smo mnogim usponima i padovima. Unazad deset godina vratili su se praktični odjevni predmeti, odnosno minimalizam a la Celine, ali i tajice, aladinke i drugi užasi. Čitatelji Metroa iz devet zemalja sudjelovali su u velikoj anketi u kojoj su se imali priliku izjasniti o modnim trendovima desetljeća. Najgore su prošli sljedeći:

1) Visoke platforme - možda odlično izgledaju na modnim pistama i glazbenim spotovima, ali su potpuno nepraktične u stvarnom životu. U njima je gotovo nemoguće hodati bez bolova.

Platforme

2) Harlem hlače - aladinke najviše živciraju čitatelje iz SAD-a i Kanade. Neki ih povezuju s visokom modom, ali se većina ipak nada da će ih s vremenom sve manje gledati na ženama (seksepil = 0).

3) Crocs - plastične natikače veselih boja simpatične su na djeci, ali ih odrasli ne bi trebali nositi izvan kuće. Najviše ih mrze Danci.

4) Gotički stil - borbene čizme i crni lak za nokte u novoj bi se godini trebali nositi samo iz uvjerenja. Vremena su već sama po sebi dosta crna. Zašto se odijevati depresivno?

 

5) Uske hlače za muškarce - zahtijevaju abnormalno mršave noge koje na muškarcima ne izgledaju nimalo seksi.

6) Uggsice - već se duže vrijeme nalaze na modnom vrhu iako imaju sve više kritičara. Najveći problem je što su trend prihvatile vjerojatno sve gradske djevojke, a što je previše je jednostavno previše.

7) Elastične balerinke - možda su udobne ali se čini da najbolje godine imaju iza sebe, barem ako pitate čitatelje iz Mađarske i Danske. Najveći problem je, kao i kod Uggsica, što ih je naprosto previše.

8) Tajice - modni užas, pogotovo u kombinaciji s haljinama, a dno-dna su prema čitateljima iz Francuske i Mađarske tajice-traperice.

Popularni modni trendovi
Prolaznu ocjenu zaslužio je stil 60-ih iz serije "Momci s Madisona". Najpopularniji marka je Apple. "Nije osoba niti odjeća, ali iPod, iPhone i iPad jednostavno imaju stila", rekao je jedan čitatelj.

Piše: Kenya Hunt
14.12.2010. 21:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh