« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
VJEROVALI ILI NE

Najčudniji predmeti bačeni na nogometni travnjak

Kovanice i upaljači ovim navijačima jednostavno nisu bili dovoljni da pokažu kako gostujućim, tako i svojim igračima što misle o njihovoj igri. Donosimo vam najbizarnije od njih

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

navijači

,

travnjak

,

bizarne vijesti

Iako su "zlatni dani" bacanja različitih predmeta na igrače gostujuće momčadi zbog ogromnih kazni Uefe u velikom broju europskih zemalja uglavnom stvar prošlosti, to nipošto ne znači da se ne možemo prisjetiti nekih najboljih trenutaka. Ovi su navijači odlučili klasično bacanje upaljača i kovanica podići na jednu novu razinu, što je rezultiralo nekim doista bizarnim predmetima na nogometnom travnjaku. Ovo su najbolji od njih.

1. Svinjska glava

Te daleke 2000. godine portugalska superzvijezda Luis Figo prešao je iz Barcelone u najvećeg rivala Real Madrid i započeo eru onoga što će povijest poznavati kao „Galacticosi". Očekivano, navijači Barce nisu dobro primili tu Figovu odluku i redovito su za vrijeme El Clasica na njegov račun sipali salve uvreda. Pri izvođenju kornera u derbiju 2002. godine počeli su na njega bacati novčiće, upaljače i bocu Jim Beama, a na kraju je netko u teren bacio i svinjsku glavu, zbog čega je utakmica bila prekinuta na 13 minuta.

2. Skuter

Za vrijeme utakmice talijanske lige između Intera i Atalante navijači domaće momčadi ukrali su jednom navijaču Atalante skuter i uspjeli su ga nekako prokrijumčariti unutar stadiona. Nakon toga su ga pokušali zapaliti, a kada im to nije pošlo za rukom, odnijeli su ga na gornji dio tribine San Sira i bacili ga na donju, pokušavajući pogoditi travnjak.

3. Zec

Utakmica ciparske lige između ljutih protivnika Apoela i Omonie. Navijači Omonie iz (nama) nepoznatog razloga odlučili su protivničkima dati nadimak „narančasti zečevi", što su im vrlo zorno i pokazali bacajući na teren zeca obojanog u narančastu boju. Priznajemo, vrlo bizarna provokacija.

4. Vibratori

Sve što znamo o ovome jest da se radilo o utakmici argentinskog prvenstva u kojoj je jedan od predmeta bačenih prema igračima gostujuće momčadi bio i vibrator. Pa tko voli...

5. Svinja

Ni o ovoj utakmici nažalost nemamo nikakvih informacija, osim da se događaj zbio negdje u Poljskoj.

6. Boca viskija

Utakmica španjolske lige između Atletico Madrida i Seville. Kladimo se da je boca bila prazna kad su je odlučili baciti u teren.

7.  Krafne

Svaka dobra lista mora sadržavati i neki domaći primjer, a mi vas ni u ovoj situaciji nećemo razočarati. Tordica je na teren bacala krafne, šaljući tako vrlo jasnu poruku tadašnjem predsjedniku Jošku Svaguši, koji je ujedno i vlasnik poznate splitskog lanca slastičarnica i pekarni.

8. Teniske loptice

Možda nije tako domišljato poput krafni, ali naši susjedi Slovenci odlučili su u teren baciti hrpu teniskih loptica.

24.11.2011. 17:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh