« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
LOOL

Najčešće laži koje žene govore muškarcima

Svaka žena ima neke male laži kojima jednostavno pokušava održati mir u kući, a ponekad i testirati svog dragog

Ups, vidio je račun! :)
Ups, vidio je račun! :) (Shutterstock)
Više o

pokloni

,

žene

,

laži

,

broj partnera

Svaka kvalitetna veza temelji se na iskrenosti, no kako muškarci imaju svoje male mušice i laži, tako ih imaju i žene. I jedne i druge govore se iz jednostavnog razloga - žele se izbjeći potencijalne svađe, no, ne treba zaboraviti onu staru o dobrim namjerama i putu u pakao.

Jedna od najčešćih laži koje žene izgovaraju, i to prema vlastitom priznanju, je cijena nečega što su upravo kupile. Račun ćete rijetko vidjeti, preciznije, hoćete ako je stvarno malen, u suprotnom na izrečenu cifru slobodno dodajte barem 30 posto.

Druga laž možda i više izluđuje muškarce, a to je ona klasična rečenica prije rođendana, godišnjica, Valentinova, Božića - ne želim ništa, nemoj mi ništa kupiti. Tko nasjedne na ovo, slijedi mu patnja prema kojoj je Prometejev život na stijeni dječja igra.

Žene smanjuju broj muškaraca s kojima su bile, za razliku od muškaraca koji će broj žena uvijek uvećati. Tako se nemojte začuditi što ćete nekoliko puta u životu čuti da ste joj treći muškarac u životu - ta brojka je iz nekog razloga omiljena. Naravno, nakon toga obavezno slijedi nova laž - ti si mi najbolji. Za tu ćete titulu morati dugo i naporno raditi ...

Za kraj, najopasnija laž od svih - tvoje bivše mi ne smetaju. Ni u ludilu nemojte povjerovati u ovo, makar vam draga bila pravi anđeo koji se upravo spustio na Zemlju. Ako počnete spominjati bivše, naročito u rečenici tipa "danas sam je sreo u gradu ...", bilo bi dobro da uvijek znate koji je drugi izlaz iz prostorije ...

26.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh