« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
VJEŽBANJE

Najbolji treninzi da stanjite tijelo u samo 15 minuta dnevno

Pretraživanjem različitih načina kako zdravo smršaviti, često razmišljamo o tome kako stanjiti trbuh ili struk

Vježbaje svakodnevno!
Vježbaje svakodnevno! (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

struk

,

plank

Vježbanje je potrebno, možda i više nego što možete zamisliti, no nije lako natjerati se da počete vježbati i to radite svakodnevno. Znamo - ne da vam se, imate posla, umorni ste.. naći čemo svaki mogući izgovor da ne vježbamo.

Ali, kad znamo da nam težina pada i da izgledamo sve bolje, raste i naša želja za uspjehom... a najveći nam je izazov - struk.

Vježbe za struk mogu pomoći u gubitku suvišnih masnoća s područja trbuha te oblikovati taj dio tijela.

Vježbama se uz pravilnu prehranu, dovoljno kretanja i uz dobar san mogu postići dobri rezultati. Među najvažnijim stvarima za početak bit će stvaranje zdrave navike provođenja vježbi za struk barem 15 minuta u danu. Riječ je o vježbama koje mnogi već znamo iz školskih dana, a koje možemo prilagoditi i pojačavati po potrebi.

Veliku ulogu u gubljenju masnoća s trbuha i struka igra prehrana stoga nemojte zaboraviti na to. Ovisno o tome u kojem ste trenutno fizičkom stanju, možda će biti potrebno smanjiti unos kalorija u danu, no svakako bi bilo dobro smanjiti unos ugljikohidrata. 

Vježbe za struk bi se trebale izvoditi s pauzama tako da primjerice vježbate tri dana, a onda uzmete pauzu od jednog dana. Nemojte pretjerivati s vježbanjem, posebice ako se ne osjećate dobro. Kod izvođenja vježbi pazite na držanje i usmjerite pozornost na pravilno disanje. Postoje vježbe za struk koje možete izvoditi u ležećem položaju ili u stajaćem.

Ukratko, pronađite neki video, toga barem ne fali na YouTube i krenite!

24.04.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh