« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana
ROCK OFF

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj

Za desetu kategoriju, Nagradu publike, svi zainteresirani mogu glasati do 30. siječnja za jednog od kandidata

Veeliki tulum
Veeliki tulum (Arhiva)
Više o

Rock off

,

Tvornica kulture

,

koncert

,

Rock&Off

,

dodjela nagrada

Veliki tulum proglašenja pobjednika prve nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off" održat će se u Tvornici kulture u četvrtak, 31. siječnja 2019., kada ćemo saznati dobitnike u 10 kategorija nagrade. 

Za desetu kategoriju, Nagradu publike, svi zainteresirani mogu glasati do 30. siječnja za jednog od kandidata na platformi https://www.iskon.hr/Rock-Off i osvojiti odličnu glazbenu nagradu MARSHALL zvučnik ili slušalice.

Dodjelu prve „Rock&Off" nagrade obilježit će nastupi onih s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 64 novinara iz 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz još poneko glazbeno iznenađenje i uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off". Publiku očekuje dobra zabava, odlični nastupi i glazbena iznenađenja. Za kvalitetan after je zadužen DJ Mario Kovač. Osim toga, ove godine Tvornica kulture slavi i 20 godina postojanja tako da uistinu ima povoda za slavlje.

Već je otkriven dobitnik „Rock&Off" nagrade za životno djelo - osnivač nezavisne izdavačke kuće „Slušaj Najglasnije", Zdenko Franjić, pod kojim su prve albume izdali Majke, Overflow, Bambi Molestersi, Kojoti, Goribor,  M.O.R.T. i drugi. Naravno, nabrojeni su tek djelić bogatog kataloga koji je u posljednja tri desetljeća udomio niz imena, od koprivničkih Beatlesa, The Bugsa, preko kultnih Satana Panonskog i Jure Klavijature pa sve do Damira Avdića koji svojim stihovima postavlja preciznu dijagnozu cijele regije. Za svoje zasluge u pružanju diskografskog prebivališta i boravišta desecima bendova, kao i za neumorni rad na predstavljanju i održavanju hrvatskog undergrounda, Zdenko Franjić postat će prvi dobitnik Nagrade za životno djelo Rock&Off nezavisne glazbene novinarske nagrade.

Za sve koji nisu u prilici doći na dodjelu nagrada, sponzor nagrade Iskon, pobrinuo se za prijenos. Tako će se dodjela nagrada moći pratiti na Iskon.TV-u, na posebnim Rock&Off kanalima (Rock&Off HD kanal 521 / Rock&Off SD kanal 511), koji će s emitiranjem početi nekoliko dana ususret samoj dodjeli. Nagrada će se također direktno moći pratiti i na web portalu www.tportal.hr te na njihovoj Facebook stranici.

Pozivnice za dodjelu nagrada "Rock&Off" za zainteresiranu širu javnost mogu se, dok ih još ima, preuzeti na tri lokacije:

Tvornica kulture, Lj. Posavskog 1, radno vrijeme (Mali pogon): Pon - pet: 07 - 23h

Rockmark, Berislavićeva 13, radno vrijeme: Pon - pet: 09 - 20h, subotom: 10 - 14h

Unison, Brozova 8a, radno vrijeme: Pon - pet: 09-16h

Iskonov štand u Areni Centar Zagreb, Ul. Vice Vukova 6, radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 21, vikendom 09 - 21h

Vidimo se u zagrebačkoj Tvornici kulture 31. siječnja s početkom u 20 h.

www.rockoff.hr

Rock&Off Facebook

25.01.2019. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh