Metro-portal.hr

objavljeno 25.01.2019. 13:31:00
ROCK OFF

Najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj

Za desetu kategoriju, Nagradu publike, svi zainteresirani mogu glasati do 30. siječnja za jednog od kandidata

Veeliki tulum
Veeliki tulum (Arhiva)

Veliki tulum proglašenja pobjednika prve nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off" održat će se u Tvornici kulture u četvrtak, 31. siječnja 2019., kada ćemo saznati dobitnike u 10 kategorija nagrade. 

Za desetu kategoriju, Nagradu publike, svi zainteresirani mogu glasati do 30. siječnja za jednog od kandidata na platformi https://www.iskon.hr/Rock-Off i osvojiti odličnu glazbenu nagradu MARSHALL zvučnik ili slušalice.

Dodjelu prve „Rock&Off" nagrade obilježit će nastupi onih s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 64 novinara iz 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz još poneko glazbeno iznenađenje i uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off". Publiku očekuje dobra zabava, odlični nastupi i glazbena iznenađenja. Za kvalitetan after je zadužen DJ Mario Kovač. Osim toga, ove godine Tvornica kulture slavi i 20 godina postojanja tako da uistinu ima povoda za slavlje.

Već je otkriven dobitnik „Rock&Off" nagrade za životno djelo - osnivač nezavisne izdavačke kuće „Slušaj Najglasnije", Zdenko Franjić, pod kojim su prve albume izdali Majke, Overflow, Bambi Molestersi, Kojoti, Goribor,  M.O.R.T. i drugi. Naravno, nabrojeni su tek djelić bogatog kataloga koji je u posljednja tri desetljeća udomio niz imena, od koprivničkih Beatlesa, The Bugsa, preko kultnih Satana Panonskog i Jure Klavijature pa sve do Damira Avdića koji svojim stihovima postavlja preciznu dijagnozu cijele regije. Za svoje zasluge u pružanju diskografskog prebivališta i boravišta desecima bendova, kao i za neumorni rad na predstavljanju i održavanju hrvatskog undergrounda, Zdenko Franjić postat će prvi dobitnik Nagrade za životno djelo Rock&Off nezavisne glazbene novinarske nagrade.

Za sve koji nisu u prilici doći na dodjelu nagrada, sponzor nagrade Iskon, pobrinuo se za prijenos. Tako će se dodjela nagrada moći pratiti na Iskon.TV-u, na posebnim Rock&Off kanalima (Rock&Off HD kanal 521 / Rock&Off SD kanal 511), koji će s emitiranjem početi nekoliko dana ususret samoj dodjeli. Nagrada će se također direktno moći pratiti i na web portalu www.tportal.hr te na njihovoj Facebook stranici.

Pozivnice za dodjelu nagrada "Rock&Off" za zainteresiranu širu javnost mogu se, dok ih još ima, preuzeti na tri lokacije:

Tvornica kulture, Lj. Posavskog 1, radno vrijeme (Mali pogon): Pon - pet: 07 - 23h

Rockmark, Berislavićeva 13, radno vrijeme: Pon - pet: 09 - 20h, subotom: 10 - 14h

Unison, Brozova 8a, radno vrijeme: Pon - pet: 09-16h

Iskonov štand u Areni Centar Zagreb, Ul. Vice Vukova 6, radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 21, vikendom 09 - 21h

Vidimo se u zagrebačkoj Tvornici kulture 31. siječnja s početkom u 20 h.

www.rockoff.hr

Rock&Off Facebook

25.01.2019. 13:31:00
http://metro-portal.hr/najbolji-koncertni-tulum-u-hrvatskoj/116590/