« Seks
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

Tek toliko da znate - preko 60 posto žena priznalo je da je odbilo muškarca jer je imalo premali penis...

Da vidimo... :)
Da vidimo... :) (Arhiva)
Više o

penis

,

veličina penisa

,

najveći penis

,

najmanji penis

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa nije loše znati gdje se na svijetu cijene obdareni, a gdje tehničari... 

Istraživanje provedeno 2015. godine na sveučilištima u Kaliforniji i New Meksiku pokazalo je da žene smatraju da je idealna dužina penisa u prosjeku 16 centimetara, piše Rebel Circus. 

Pokazalo se ipak da je idealna dužina za Kanađanke 17,6 centimetara, dok su najskromnije Australke koje će se zadovoljiti i s 14 centimetara

Velika većina žena, njih čak 75 posto, otkrila je da im je veličina penisa bitna pri izboru partnera, a 61 posto je priznalo da je odbilo muškarca jer mu je penis bio premali.

Istraživanje je također pokazalo da je prosječna veličina penisa u Americi 14 centimetara, ali i da njihovi vlasnici najviše lažu jer navode prosjek od 18,3 centimetra. 

Inače, najveći prosjek dužine penisa na svijetu je u Kongu - 17 centimetara, dok se najmanji nalaze u Koreji sa skromnih devet i pol centimetara. Hrvati se mogu pohvaliti prosjekom od 14,73 centimetra. 

Iako je većina žena reklo da bi prije izabralo partnera koji lošije izgleda, ali ima veći penis nego obrnuto, možda će vas utješiti činjenica da su također ustvrdile da nije sve u veličini, već da puno znači i tehnika. 

30.11.2018. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh