« Seks
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

Prosječna Britanka upražnjava spolne odnose dva puta tjedno, dok bi one rado taj broj podigle na peticu... pa vi vidite gdje biste se mogli preseliti :)

Fali seksa!
Fali seksa! (Arhiva)
Više o

Velika Britanija

,

seks

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i gdje će žene vrlo jasno reći - fali nam seksa!

Gdje? U Velikoj Britaniji, tek toliko da znate ako ste odlučili krenuti u zavođenje strankinja... a podaci su i više nego zanimljivi.

Naime, novija su istraživanja pokazala kako u britanskom gradu Oxfordu živi 58% ženanezadovoljnih svojim seksualnim partnerima, a odmah slijedi Bristol s njh 56%, Glasgow s 53%, Newcastle s 52% te Edinburgh s 49% nezadovoljnih žena. 

Rezultati istraživanja su još pokazali kako prosječna žena upražnjava spolne odnose dva puta tjedno, dok bi one rado taj broj podigle na peticu. 

Njih 10% je priznalo kako je imalo više seksualnih partnera nego što to njihov muškarac misli, a njih 11% kako njihov trenutni partner nije najbolji kojeg su imale. 

Još jedna statistika je pokazala veoma zanimljiv rezultat, a to je onaj da je čak njih 72% lažiralo orgazam, ali i kako je njihova idealna duljina seksa iznosi 32 minute.

Izgleda da su Britanke velikog seksualnog apetita koji im očito muškarci ne uspijevaju utažiti. Njih 17% želi isprobati seks na javnom mjestu, dok je njih 15% isprobalo seks u troje koji nikad nisu priznale svom trenutnom partneru zbog straha od ljutnje. 

Dakle, dečki - pravac u Britaniju!

27.11.2018. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh