« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
KONCERTI

Najava koncerta - Đuro Tikvica & Domagoj Gušćić

Koncert će se održati u ponedjeljak, 29. ožujka 2021. u 19.30 u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa u sklopu ciklusa Vivant professores

Vivant professores
Vivant professores (Arhiva)
Više o

koncerti

,

Đuro Tikvica

,

Domagoj Gušćić

Muzička akademija poziva Vas na koncert Đure Tikvice i Domagoja Gušćića na kojem će biti izvedene skladbe za dva klavira i za klavir četveroručno!

Koncert će se održati u ponedjeljak, 29. ožujka 2021. u 19.30 u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa u sklopu ciklusa Vivant professores.

Zagrebačka će publika od dvaju klavirista, profesora na Muzičkoj akademiji u Zagrebu čuti Mozartovu Sonatu za dva klavira u D-duru, KV 448, Schubertovu Fantaziju za klavir četveroručno u f-molu, D 940 i Rahmanjinove Simfonijske plesove za dva klavira, op. 45.

Cijena ulaznica je 30 kuna, a dostupne su na portalu Ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima. Za sve koji ne uspiju doći do ulaznice osiguran je prijenos uživo na YouTube kanalu Muzičke akademije!

Pozivamo Vas da nam se pridružite na koncertu te molimo da svoj dolazak potvrdite odgovorom na ovaj mail do ponedjeljka 29.3. u 10 sati.

Više informacija o koncertu i izvođačima nalazi se u nastavku.

Web: http://www.muza.unizg.hr/event/vivant-professores-recital-dure-tikvice-i-domagoja-guscica/

Facebook event 

Ulaznice: www.ulaznice.hr/web/event/77/205

24.03.2021. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh