« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
CONNECT

MySpace predstavio novi izgled

Iako je borba sa Facebookom izgubljena, MySpace se ne predaje i uvodi hrpu novosti

Novi logotip samo je djelić redizajna koji je napravio MySpace
Novi logotip samo je djelić redizajna koji je napravio MySpace (MySpace)
Više o

dizajn

,

MySpace

,

Facebook

Prije Facebooka bio je MySpace ... Tako će jednog dana počinjati priče o razvoju socijalnih mreža, nakon što Facebook preuzme sve segmente Interneta. No dobro, možda ne baš tako i ne baš tada, ali MySpace je bio veelik prije Facebooka.

Mreža na kojoj se moglo svašta dugo je vremena ostala ista, što je u današnje vrijeme loše, pogotovo na netu. Noćas se napokon dogodila dugo najavljivana i očekivana promjena, pa MySpace više ne izgleda kao blog nekog klinca iz susjedne garaže na kojem je dozlaboga teško pronaći nešto smisleno i brzo.

Inventivan novi logotip koga svatko može prilagoditi, promijeniti ili animirati daje do znanja da su u MySpace shvatili da moraju biti različiti, pa su i ostatak novog izgleda izmijenili kako ne bi podsjećali na Facebook ni u tragovima.

Informacije su sada izložene pregledno i jasno, novi meniji omogućuju brzu organizaciju svojih podataka i pretraživanje kako cijelog MySpace, tako i svog profila. Jednom riječju, sadašnjih 160 milijuna korisnika mogu biti zadovoljni, a koliko će novih privući nove mogućnosti, vidjet ćemo.

Ako vam je dosta Facebooka, check them out :-)

05.12.2010. 09:14:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh