« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ZABAVA ZA SVE

Cool gadgeti za mačke i pse

I kućni ljubimci danas mogu uživati u čudima tehnologije, pogledaje što im sve možete kupiti

Laser za mačke
Laser za mačke (FroliCat)
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

mačke

,

gadgeti

Zašto bi se samo ljudi zabavljali s raznim gadgetima? Tehnologija je danas dostupna i kućnim ljubimcima, a naprave variraju od blesavih do korisnih, piše Mashable. Dekice, uzice i špangice više nisu "in", mačkama i psima kupuju se sljedeći uređaji:

Top Tag Pet ID
Mini USB s 64 MB sve informacije o vašem psu čuva na jednom mjestu. Nosi se oko vrata i može koristiti veterinarima, osobama koje su pronašle izgubljenog psa ili prijateljima kojima svog ljubimca ostavljate na čuvanju.

GoDogGo Automatic Ball Launcher
Psu je potrebna zanimacija, a vi se želite radije malo odmoriti na klupi u parku ili dvorištu? GoDogGo automatski baca loptice na udaljenost od najviše devet metara. Uređaj košta oko 120 dolara.

Bubble Buddy
Pištolj koji radi mjehuriće s okusom slanine sigurno će razveseliti svakog psa i vlasnika. Cijena iznosi pristupačnih 20-tak dolara.

FroliCat
Dok psi love mjehuriće i loptice, mačke se mogu zabavljati laserom. FroliCat sam izluđuje mačku koja laser može satima bezuspješno hvatati.

Jog a Dog Treadmill
Psi vole trčati u prirodi, ali zauzeti vlasnici im danas mogu nabaviti trake za trčanje u kući. Za spravu je potrebno izdvojiti preko 1000 dolara. 

05.12.2010. 10:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh