Metro-portal.hr

objavljeno 05.12.2010. 09:14:22
CONNECT

MySpace predstavio novi izgled

Iako je borba sa Facebookom izgubljena, MySpace se ne predaje i uvodi hrpu novosti

Novi logotip samo je djelić redizajna koji je napravio MySpace
Novi logotip samo je djelić redizajna koji je napravio MySpace (MySpace)

Prije Facebooka bio je MySpace ... Tako će jednog dana počinjati priče o razvoju socijalnih mreža, nakon što Facebook preuzme sve segmente Interneta. No dobro, možda ne baš tako i ne baš tada, ali MySpace je bio veelik prije Facebooka.

Mreža na kojoj se moglo svašta dugo je vremena ostala ista, što je u današnje vrijeme loše, pogotovo na netu. Noćas se napokon dogodila dugo najavljivana i očekivana promjena, pa MySpace više ne izgleda kao blog nekog klinca iz susjedne garaže na kojem je dozlaboga teško pronaći nešto smisleno i brzo.

Inventivan novi logotip koga svatko može prilagoditi, promijeniti ili animirati daje do znanja da su u MySpace shvatili da moraju biti različiti, pa su i ostatak novog izgleda izmijenili kako ne bi podsjećali na Facebook ni u tragovima.

Informacije su sada izložene pregledno i jasno, novi meniji omogućuju brzu organizaciju svojih podataka i pretraživanje kako cijelog MySpace, tako i svog profila. Jednom riječju, sadašnjih 160 milijuna korisnika mogu biti zadovoljni, a koliko će novih privući nove mogućnosti, vidjet ćemo.

Ako vam je dosta Facebooka, check them out :-)

05.12.2010. 09:14:22
http://metro-portal.hr/myspace-predstavio-novi-izgled/52214/