« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

MyHuawei aplikacija - novi doživljaj korisničkog iskustva

Zahvaljujući aplikaciji MyHuawei korisnici mogu uštedjeti vrijeme, saznati zanimljive informacije o njihovim uređajima i dobiti informacije na jednostavan i pristupačan način

MyHuawei
MyHuawei (Huawei)
Više o

aplikacija

,

Huawei

,

MyHuawei

Imati sve ključne informacije o uređaju na samo jednom mjestu potrebno je svakom korisniku, pogotovo kada se radi o pouzdanim i osobnim podacima. Upravo zato je Huawei osmislio aplikaciju koja prikuplja sve informacije o Huawei uređaju na samo jednom mjestu, dajući korisniku brz i jednostavan pristup Huawei promocijama, uslugama, podacima o članstvu ili Huawei forum zajednici. Zahvaljujući aplikaciji MyHuawei korisnici mogu uštedjeti vrijeme, saznati zanimljive informacije o njihovim uređajima i dobiti informacije na jednostavan i pristupačan način.

Sve na jednom mjestu

Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma. Preko aplikacije moguće je komunicirati i s drugim korisnicima te razgovarati o različitim temama: o uređajima, aplikacijama, funkcionalnostima i ostalim relevantnim pitanjima. U aplikaciji postoji i namjenska stranica za podršku sa svim podacima o uređaju, pametnom dijagnostikom, servisnim podacima, rješavanjem problema, uslužnim aktivnostima, pogodnostima i još mnogo toga. Također, tu je i osobna kartica pod nazivom Ja, gdje se svi podaci i sadržaj aplikacije čuvaju na jednom mjestu. MyHuawei aplikacija nudi mnoštvo prednosti, a zahvaljujući njoj korisnici su u konstantnom toku sa svim novitetima.

Kako do MyHuawei aplikacije?

Potrebno je jednostavno nadograditi aplikaciju Podrška na potpuno novu aplikaciju MyHuawei i slijediti upute. Ažuriranje aplikacije može biti ručno ili automatski. U slučaju da je omogućena značajka "Automatsko ažuriranje aplikacija" u Huawei AppGallery, aplikacija Podrška ažurirat će se na MyHuawei. Također može se i na ručni način ažurirati, tada je potrebno omogućiti instalaciju najnovije aplikacije MyHuawei, i to pretraživanjem aplikacije Podrška u AppGallery i dodirom na „Ažuriraj". Nakon ažuriranja pojavit će se nova aplikacija MyHuawei s novim nazivom aplikacije i izvornom ikonom aplikacije Podrška. Kako bi korisnicima pomogli da brzo pronađu usluge koje su im potrebne, Huawei će još neko vrijeme zadržati ikonu aplikacije Podrška.

Još novosti iz Huaweija

MatePad 11 tablet je ubrzo nakon globalnog predstavljanja došao na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj Huaweijev tablet omogućuje vrhunsku produktivnost, krasi ga elegantan dizajn te klasičan izgled u Matte Grey boji, a dolazi uz brzu Wi-Fi povezivost te niz pametnih funkcionalnosti koje pružaju savršeno iskustvo korištenja. Tablet je na lokalnom tržištu dostupan po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.549,00 HRK. Uz tablet, korisnicima su na raspolaganju i M-Pencil pametna olovka po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699,00 HRK te magnetna tipkovnica koja dolazi uz preporučenu prodajnu cijenu od 799,00 HRK.

MateView monitor prvi je Huaweijev samostalni monitor s mogućnošću bežičnog povezivanja i minimalističkog dizajna. Ovaj bežični monitor sadrži niz pametnih funkcija koje redefiniraju novu generaciju pametnih monitora.

Nedavno je krenula i službena prodaja Huawei Watch 3 serije na hrvatskom tržištu, koja je kupcima dostupna u dvije varijante. Kupci mogu odabrati Huawei Watch 3 u active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim remenom.

U ponudi su također i nedavno lansirane najnovije stereo bežične slušalice (TWS) Huawei FreeBuds 4 koje dolaze s Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologijom, po prvi put korištenom za slušalice open-fit dizajna.

08.09.2021. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh