« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
TENISICE

Muške tenisice u proljetnom stilu – pogledajte naše prijedloge

Casual stil sve je prisutniji ne samo na ulicama i zajedničkim druženjima nego i na formalnijim događanjima. Iz istog su razloga muške tenisice neizostavni dio svakog stajlinga

Muške tenisice su sve bolje
Muške tenisice su sve bolje (Arhiva)
Više o

tenisice

,

muške tenisice

,

prijedlozi

Muške tenisice su iznimno udobna obuća savršena za sve prigode. Brojni muškarci se nerijetko odlučuju za sportske modele, budući da su postale univerzalne te nisu više namijenjene isključivo za bavljenje sportom i sportski stajling. Muške tenisice poznatih svjetskih modnih brendova već se dugi niz godina pojavljuju na modnim pistama, a iste možete pronaći i na online trgovini CCC kao i u brojnim fizičkim poslovnicama širom Hrvatske. Osim obuće ondje vas očekuje bogati asortiman odjeće te modnih dodataka kojima možete dodatno upotpuniti svoj stajling.

Muške sportske tenisice prikladne za sve prigode

Sportska obuća odavno je izišla iz uobičajenog okvira da se nosi samo u sportskim prigodama. Naime, danas je sastavni dio urbanog stila odijevanja, a pojedini modeli odlično pristaju formalnim odjevnim kombinacijama. Zato se muškarci često odlučuju za kupovinu univerzalnih muških tenisica koje će moći obuti i za posao i za šetnju gradom, kao i za večernji izlazak s boljom polovicom. Potražite savršene modele muških tenisica na CCC online trgovini. Birajte između klasičnih niskih jednobojnih modela, a ako želite istaknuti svoj urbani stil, za vas su kao stvorene Vans muške tenisice s prepoznatljivim kvadratićima koje ćete moći nositi tijekom cijele godine. Za poslovne prigode odaberite tenisice izrađene od kvalitetne tkanine u kombinaciji s kožnim dodatcima te izdržljivim gumenim potplatom. Tamnoplave tenisice sa smeđim kožnim umetcima kao salivene će pristajati na smeđe ili crne hlače.

Muške platnene tenisice - lagani i udobni modeli za ljeto

Tenisice su neizostavni dio svakog muškog stajlinga. Klasične sportske tenisice u kombinaciji s trenirkom naglašavaju sportski karakter, međutim jednako ih tako možete uskladiti s trapericama ili čak svečanim hlačama. Bitno je samo da boja odgovara boji remena, boji narukvice sata ili nekom drugom modnom dodatku. Međutim, tijekom toplijih proljetnih i ljetnih dana osobito su popularne platnene tenisice na vezanje ili na obuvanje. Izrađene su od kvalitetnog materijala te su dostupne u raznim modelima i bojama. Postoje i tenisice s uzorcima za kojima će sigurno posegnuti oni najodvažniji. Na CCC online trgovini potražite popularne modele platnenih tenisica poznatih svjetskih proizvođača kao što su Tom Tailor, Lanetti, Mustang i mnogi drugi. Navedeni modeli najbolje će vam pristajati na lanene hlače dugačkih ili čak kratkih nogavica. Uskladite ih s bijelom košuljom ili casual majicom kratkih rukava i spremni ste za izlazak.

Muške tenisice - maksimalna udobnost tijekom nošenja

Muške tenisice prvi su odabir onih muškaraca kojima je najvažnija maksimalna udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja. Dizajnirane su na način da štite od ozljeda, osiguraju udobnost te stabilnost čak i na mokrim površinama. S obzirom na to da su muške tenisice središnja okosnica muškog stajlinga, ne treba čuditi činjenica da su iste dostupne u najrazličitijim stilovima, dizajnima i bojama koje će svakom vlasniku omogućiti da naglasi svoju osobnost i jedinstveni stil odijevanja. Kao što smo ranije naveli - vrlo su „svestrane", stoga će pristajati svakom stilu, svakoj odjevnoj kombinaciji. Što još više možete poželjeti?

14.02.2022. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.02.2022. 18:17
    nema do nikea
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh