« Žene
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
AAAA!

Muške navike koje potpuno izluđuju žene

Muškarci, ma kako dobri i nježni bili, ipak imaju neke navike od kojih se ženama diže kosa na glavi i dobivaju poriv da zadave partnera

Koliko ste ga puta poželjele zadaviti zbog nečega?
Koliko ste ga puta poželjele zadaviti zbog nečega? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

,

izluđivanje

Za muškarce se uvijek kažu da ne razumiju žene i da ne znaju što misle u određenim situacijama, no i žene se često nađu potpuno izgubljene u nekim situacijama kada ne mogu razumno objasniti muško ponašanje.

Evo kako muškarci rade neke stvari i razmišljaju o njima, a radi se, naravno, o stvarima koje žene dovode do ruba živčanog sloma.

Recimo, muškarci vole reći da će neki posao trajati 15 minuta, no u pravilu traje dulje. Muškarci, naravno, znaju da će trajati vjerojatno dulje no unaprijed računaju na četvrt sata mira da nešto naprave, jer će ih žene točno toliko pustiti da rade u miru.

Stalno primjećujete da vam nedostaje malo više kreme ili losiona koju ste platili suhim zlatom? U pravilu je krivac partner koji tajno isprobava vaša blaga u kupaoni, a većinom to rade zato što im je nestalo njihovog proizvoda. Nekad je u pitanju znatiželja radi li to baš ono što piše, no kad se rezultati odmah ne pokažu, muškarci odustaju od korištenja. 

Sigurni ste da će vas pitati gdje je neka njegova stvar prije nego što je uopće počne tražiti? Budite mirni, oni samo misle da vi to ionako znate, pa im se ne da tražiti, ništa ne provjeravaju i testiraju. 

Koliko je samo novih frizura i parferma prošlo neprimjećeno? Puno, sigurno, no to je samo zato što su toliko okupirani vašom pojavom da mogu shvatiti samo da nešto nedostaje, a ne što je novo.

Ako se pitate zašto muškarci misle da seks rješava sve probleme, to je zato što je on njima i antidepresiv i penicilin u jednom, pa misle da seks ima isti utjecaj na vas. 

03.08.2013. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marija
    04.08.2013. 10:38
    Gdje čupate ovakve gluposti?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh