« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Muškarci su ženama najbolji - ljubavni savjetnici

Iako je priča o muško-ženskom prijateljstvu uvijek prilično sumnjiva, najbolji mogući ljubavni savjetnik svakoj će ženi biti upravo muškarac

Slušaj me dobro ...
Slušaj me dobro ... (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

muškarci

,

prijateljstvo

Žene nemaju puno muških prijatelja, iz prilično razumljivih razloga, no ipak gotovo svaka ima jednog s kojim može uvijek popričati o svojim ljubavnim nevoljama. Ako misliite da je to pogrešan pristup i da će prijateljice biti bolji izbor, varate se ...

Naime, muškarac će svoje savjete davati izravno, bez zadnjih misli i iskreno. Kad se tužite prijateljicama, one će pokušati uvijek pronaći neku dobru stvar u problemu, dok će muškarac brutalno iskreno reći - gle, tip te zavlači jer ga zapravo ne zanimaš ili mu služiš kao B varijanta. Boli, ali je korisna informacija.

>> Muškarci i žene ne mogu biti prijatelji? >>

Muškarci znaju kako drugi muškarci razmišljaju, puno bolje od žena, pa pažljivim promatranjem žena može puno naučiti o tome. Jednostavno i učinkovito, nije li?

I, za kraj, muškarci instiktivno znaju što će drugi muškarac napraviti, jednako kao što žene mogu predvidjeti postupke svog spola. Takva je pomoć uvijek dobrodošla jer će vas spasiti najmanje jedne loše veze u životu.

>> Zašto žene imaju gay muške prijatelje >>

Stoga, ako imate muškog prijatelja, čuvajte ga ..

 

16.03.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh