« Žene
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
AHA!

Muškarci obožavaju prirodne žene

Najtraženije manekenke i svjetske ljepotice u pravu su kad se slikaju bez šminke, jer upravo takve fotografije izazivaju najviše pozitivnih komentara

Prirodno je najljepše
Prirodno je najljepše (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljepota

,

privlačnost

,

prirodan izgled

,

prirodna ljepota

Kakve žene vole muškarci? Umjesto onoga što nam serviraju mediji - maksimalno sređene i savršeno našminkane ljepotice, muškarcima su puno draže prirodno lijepe žene. Istraživanje provedeno na Sveučilištu York pokazalo je da je šminka nebitna, jer muškarci gledaju crte lica i i prirodnu ljepotu.

>> Izgled koji muškarci ne vole >>

No, kako mediji serviraju nešto sasvim drugo, dolazimo do sumanute situacije u kojoj i prirodno lijepe žene nose šminku zato što misle da će tako izgledati još ljepše, dok se muškarci pokušavaju pogledom probiti kroz naslage šminke kako bi ugledali crte lica.

Ipak, pokazuje se da su najtraženije manekenke i svjetske ljepotice u pravu kad se slikaju bez šminke, jer upravo takve fotografije izazivaju najviše pozitivnih komentara.

>> Čini li vas make up starijima nego što jeste >>

Kako je već cijeli niz istraživanja pokazao da je potrebno proći i godinu i pol u vezi da bi muškarci ugledali pravo lice svoje drage, vrijeme je za promjene, drage naše čitateljice ...

30.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh