« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
PUSE

Muškarci i žene vole različite vrste poljubaca

Vrlo je važno usavršavati svoju tehniku ljubljenja i poljupce shvatiti ozbiljno, jer pomoću njih možemo raditi čuda

Kakve poljupce vole žene, a kakve muškarci
Kakve poljupce vole žene, a kakve muškarci (Shutterstock)
Više o

prvi poljubac

,

poljubac

,

ljubljenje

,

savršeni poljubac

,

tehnika ljubljenja

Poljupci su sjajan dio svakodnevnog života, ponajviše zbog toga što nikad ne znamo kad će prerasti u predigru za seks. Upravo zbog toga pamtimo svoje prve poljupce, a žene ih se čak sjećaju bolje nego prvog seksa. 

Istraživanja su pokazala da muškarci više vole vlažne poljupce koji uključuju otvorena usta i jezik, jer na taj način ženama daju male količine hormona koji podižu libido, a koji se nalaze u slini. Na taj način se nakon par tjedana ženski libido povećava, dok žene ipak više vole poljupce zatvorenim ustima.

Libido bude i nježni poljupci, dovoljan je već dodir usnama da tijelo proradi jer je jedan prilično velik dio mozga zadužen za procesiranje informacija koje dolaze s usana, veći od onoga koji obrađuje informacije koje dolaze iz genitalija. 

Da bi poljubac bio najbolji, treba se dogoditi u vezi u kojoj postoji sigurnost i emotivna povezanost, jer onda sadrži potrebe i razumijevanje osobe koju volite. No, i potpuni stranci mogu poneseni strašću ostvariti dobar poljubac.

Zato je vrlo važno usavršavati svoju tehniku ljubljenja i poljupce shvatiti ozbiljno, jer pomoću njih možemo raditi čuda. 

15.03.2014. 16:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh