« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
IMATE LI TAKVOG?

Muškarac kojeg treba obavezno zadržati

Muškarci su ponekad nevjerojatno uporni u glupostima koje rade, no ako su one podnošljive, a uz to imaju i ove karakteristike, onda ih ipak treba - zadržati

Kakav je to muškarac za vezu
Kakav je to muškarac za vezu (Shutterstock)
Više o

muškarac

,

partner

,

karakteristike

,

dobre navike

Iskren je - iskrenost je temelj svake veze. Ako ovaj čovjek nema problema s iskrenim razgovorima o doslovno svemu, to je i onaj kojeg trebaš zadržati. Također, s njim nema toplo-hladno igrica, koje često znaju biti emocionalno iscrpljujuće.

Nije posesivan - čovjek kojemu je potreban netko tko će svakodnevno podizati njegov ego, loš je izbor za tebe. Ako se pitaš zašto, odgovor je vrlo jednostavan: on će biti ljubomoran, posesivan i uvijek će sumnjati u tebe. 

Obećanja - ako tvoj dečko što kaže, to i napravi, on je definitivno onaj kojeg bi trebala zadržati. To prije svega vrijedi za velike i važne stvari, ali i sitnice mogu otkriti puno toga. Pa ako on nazove kad dođe doma, baš kako je obećao ili te pokupi na vrijeme, time pokazuje da je pouzdan i obziran prema tuđem vremenu. 

Svađanje - ako se muškarac pored tebe zna pametno svađati i nositi s problemima, onda je to netko s kime se možeš početi zamišljati u budućnosti. S druge strane, ako govorimo o tipu koji svaku sitnicu pretvara u svađu, duri se danima, ima bijesne ispade ili neprestano vadi iz rukava stare argumente, bježi!

25.09.2015. 21:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh