« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Zašto dobre žene ostaju same?

Čak i najbolji komadi, srca velikog poput kuće i dobre naravi ostaju same u nekom trenutku svog života, ma koliko to izgledalo nemoguće

Nevjerojatno, ali istinito
Nevjerojatno, ali istinito (Shutterstock)
Više o

žene

,

prekid veze

,

samoća

Svi imamo barem jednu prijateljicu ili poznanicu koja je žena iz snova - lijepa, uspješna, dobra ... no istovremeno i sama. Obično se pitamo kako je do toga došla i što bi trebalo biti u glavi tipa koji ju je ostavio, pa da vidimo tri glavna razloga zašto i najbolje ostaju same.

U nekim je slučajevima to činjenica da veza izgleda kao natjecanje - našla su se dva karaktera od kojih niti jedan ne može podnijeti činjenicu da je na drugom mjestu. Na stranu ona stara o pametnijem koji popušta, u ovakvim vezama obično dolazi do toga da pametnijeg nema, a onaj slabijih živaca odlazi.

Moguće je i da je muškarac pod pritiskom i osjeća da nije adekvatan za takvu vezu - samouvjerene i uspješne žene nesvjesno stavljaju pritisak na partnera da pokuša dostići njihove standarde, čak i ako to njoj nije važno. No, on se osjeća loše, muškost mu je ugrožena i bježi glavom bez obzira.

Za kraj, jedino što se može nazvati ženskom greškom u takvim situacijama - muškarac ne osjeća poštovanje. To jednostavno ne može ići ...

25.09.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh