« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
EHH ...

Žene bi trebale prestati raditi ove pogreške u krevetu

Muškarci ponekad u krevetu djeluju kao slonovi u staklarni, no ni žene nisu imune na pogreške kad je seks u pitanju, upravo obrnuto

Što li sam napravila krivo?
Što li sam napravila krivo? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

pogreške

Žene nisu imune na pogreške pod plahtama, bez obzira na činjenicu da se uglavnom muškarce proglašava problematičnim u tom sektoru, pa evo što najčešće rade, a ne bi trebale:

Za početak, srame se svog tijela - briga o celulitu i višku kilograma na strateškim mjestima često koči žene u glavi, ne dozvoljava im da se opuste i uživaju što će na kraju pokvariti doživljaj i njima i partneru. Zapamtite - muškarac vidi samo golo tijelo i to mu je - supeeer!

Naravno, uz to odmah ide i previše pitanja - je li njemu dobro, radim li ja dobro ovo što radim i slično ... i opet, opuštanja nema, atmosfere nema, orgazma nema ...

Sve do sada navedeno toliko zaokuplja ženski um da se ne stigne baviti vlastitim užitkom, što dovodi do još jedne pogreške - ne traži ono što želi u krevetu, pa je rezultat očekivan - nezadovoljstvo.

I da, nakon svega ovoga nije ni čudo da žene toliko često glume orgazam - ne bi li nekako prekinule situaciju u kojoj je očito da ga neće postići, a time si rade još jednu medvjeđu uslugu, jer muškarac misli da je sve dobro napravio ... i tako svaki put.

Nije li dosta gluposti?

26.09.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh