« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
PRVO DIGITALIZIRANO KINO

Multipleks Cinestar dolazi i u Split

U Splitu se 1. ožujka otvara multipleks kino CineStar, prvo u potpunosti digitalizirano kino u Hrvatskoj i regiji

Fotografija vijesti
Više o

Split

,

Cinestar

,

multipleks kino

Multipleks će imati ukupno 700 sjedala u pet dvorana, od kojih će čak četiri biti opremljene i RealD 3D tehnologijom, prenosi Hina. 

Tvrtka Blitz-Cinestar preuzela je prostor Broadway kina u sklopu Joker centra, a u prostor i opremu multipleks CineStar kina bit će uloženo ukupno 7 milijuna kuna. Uz kompletnu digitalizaciju tijekom veljače, Split će tako od 1. ožujka dobiti prvo u potpunosti digitalizirano kino u Hrvatskoj i regiji, navodi se u priopćenju.

Splitski će multipleks, uz najsuvremeniju audiovizualnu tehnologiju, svim posjetiteljima, uz ostalo, nuditi filmske matineje, svečane premijere i najnovije filmske sadržaje, pa će se tako i splitskoj kino publici prikazati preko 150 najnovijih filmskih hitova godišnje.

Nakon splitskog otvaranja Blitz-CineStar namjerava u Hrvatskoj otvoriti još pet kina. Prvo će 22. ožujka otvoriti multipleks u Osijeku, u sklopu Portanova centra, zatim se 14. travnja u sklopu Arena centra otvara treći zagrebački CineStar, a sredinom godine otvorit će se još dva multipleksa CineStar, u Lumini centru u Varaždinu, te u kompleksu Dvori Lapad u Dubrovniku. Tijekom 2012. planira se otvorenje i multipleksa u Slavonskom Brodu u Colosseum centru.

 

09.02.2011. 13:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh