« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
ZAPALJENI LEŠ U ŠUMI

Muškarac i žena osumnjičeni za brutalno ubojstvo kod Križevaca

Hrvoje Filipović, 71-godišnji umirovljenik čije je izgorjelo truplo pronađeno prije tjedan dana u šumi kraj Križevaca, ubijen je, a za taj su zločin osumnjičeni muškarac i žena

Fotografija vijesti
Više o

ubojstvo

,

Križevci

,

osumnjičeni

,

leš u šumi

Imena osumnjičenika za teško ubojstvo još nisu objavljena ni motivi zbog kojih su ubili i zapalili bivšeg koordinatora zračnog prometa u zagrebačkoj Zračnoj luci Plesu, čiji je nestanak prošlog tjedna prijavila njegova majka, koja ga je zadnji put vidjela 31. siječnja, prenosi Hina.

Osumnjičenici će biti privedeni istražnome sucu Županijskoga suda u Koprivnici, a neslužbeno se doznaje da je riječ o osobama u dobi od 30-ak godina.

Potpuno izgorjelo truplo nepoznate osobe u Ravneščici, šumi u blizini Novaka Ravenskih, pronašao je 1. veljače jedan mještanin. Policija je obavila očevid, a ostaci karboniziranog trupla prevezeni su na Odjel patologije koprivničke Opće bolnice. Obdukcija nije utvrdila točan uzrok smrti, no DNK analizom utvrđeno je da je riječ o Hrvoju Filipoviću iz Zagreba. Daljnjom istragom odbačena je sumnja u samoubojstvo te je otkriveno da je riječ o teškom ubojstvu.

09.02.2011. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh