« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
NAJAVE

Motorola stiže s hrpom noviteta na MWC 2020

Nadamo se da će novi Motorola flagship donijeti dovoljno iznenađenja za koja su potrošači spremni platiti i vratiti se kao ozbiljan konkurent u premium segment tržišta

Moto G stylus
Moto G stylus (Motorola)
Više o

Motorola

,

MWC 2020

Motorola u vlasništvu Lenova predstavit će u oči otvorenja MWC 2020 sajma u nedjelju, 23. veljače, najmanje četiri nova pametna telefona među kojima je napokon jedan high-end model.

Još nema službene potvrde, ali prvi flagship trebao bi biti nazvan Motorola Edge Plus. Prisutnost riječi "Edge" jasan je pokazatelj zakrivljenog zaslona s obje strane, slično kao na nekim vrhunskim pametnim telefonima tvrtke Samsung i OnePlus. Prema ranijim glasinama na prednjici je otvor za prednju kameru, ali njegov položaj još ostaje tajna.

Poznato je da će ovaj flagship pogoniti Snapdragon 865 mobilna platforma koja kombinira 12 GB RAM-a i 128 GB interne flash memorije. Informacije o specifikacijama potvrđene su nedavnim podacima Geekbench testova o performansama.

Nadamo se da će novi Motorola flagship donijeti dovoljno iznenađenja za koja su potrošači spremni platiti i vratiti se kao ozbiljan konkurent u premium segment tržišta.

Osim toga tvrtka planira predstaviti pametni telefon sa stylus olovkom - Moto G Stylus. Evan Blass poznati cinker je objavio i render mogućeg izgleda ovog pametnog telefona koji nam u dizajnerskom smislu izgleda sasvim obično.

Očekuje se da će biti opremljen 6,36-inčnim IPS LCD zaslonom s 1080 x 2280 piksela i omjerom slike 19: 9;  prednjom 25 MP kamerom i stražnjom glavnom od 48 MP. U pogledu konfiguracije, pogoni ga Snapdragon 665 s 4 GB + 64 GB memorije, podržava brzo punjenje od 18 W i ima bateriju kapaciteta 5.000 mAh.

Piše: Sanja Ledinek
01.02.2020. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh