« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
MWC 2020

Oppo predstavlja pametni sat

Za razliku od Apple Watcha koji ima krunu i gumb, prvi Oppo pametni sat ima bočno dva fizička gumba vjerojatno za kretanje po izborniku i kao prečac do različitih funkcija

Oppo pametan sat
Oppo pametan sat (Oppo)
Više o

Oppo

,

pametan sat

OPPO ne želi stati na pametnim telefonima. Planiraju se umiješati u područje nosivih gadgeta.

Potpredsjednik Oppo Brian Shen objavio je prvu sliku pametnog sata za koji se očekuje najava na MWC 2020 u Barceloni. Neodoljivo je nalik na Apple Watch. Prema objavljenoj fotografiji čini se da su rubovi stakla koji pokrivaju zaslon zaobljeni što do sada nismo još vidjeli. Možda je to samo iluzija.

Za razliku od Apple Watcha koji ima krunu i gumb, prvi Oppo pametni sat ima bočno dva fizička gumba vjerojatno za kretanje po izborniku i kao prečac do različitih funkcija. Slično rješenje kao što imaju Amazfit proizvodi. Hoće li pametni sat OPPO omogućiti razgovore? Vrlo vjerojatno jer između ova dva gumba je otvor koji bi mogao biti mikrofon. Međutim, još nije jasno ima li uređaj utor za SIM karticu (ili podržavati eSIM) ili će se koristiti Bluetooth povezivanje s pametnim telefonom da bi cijena ostala razumnija.

Prema posljednjim glasinama koje su se pojavile, ovaj pametni sat imat će EKG podršku za koju nije poznato je li odobrena od strane zdravstvenih tijela.  

02.02.2020. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh