« Knjiga
objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana
knjige

Moj mali dnevnik - za djecu

„Moj mali dnevnik“ za djecu od 6 do 10 godina pomaže djeci razviti samopouzdanje i empatiju te izgraditi snažniju vezu s roditeljima

Moj mali dnevnik
Moj mali dnevnik (Arhiva)
Više o

knjige

,

Moj mali dnevnik

,

Aleksandra Đermanović

U svijetu koji se brzo mijenja, u kojemu su dani često ispunjeni brzim tempom i tehnologijom, roditelji često nemaju vremena posvetiti se u potpunosti svojoj djeci te posežu za instant rješenjima, poput televizije i igrica, čime se zapravo udaljavaju od svoje djece. Iz potrebe da prekinemo ovaj začarani krug nastao je upravo izdan „Moj mali dnevnik" koji roditeljima pruža priliku da izrade snažniju vezu sa svojom djecom, da ih bolje razumiju i da zajedno grade temelje emocionalne povezanosti.

Osim bliskosti između roditelja i djece, ovaj jedinstveni dnevnik, posebno osmišljen za djecu od 6 do 10 godina i odobren od strane stručnjaka, pomaže djeci da razvijaju samopouzdanje, prepoznaju i razumiju svoje osjećaje, te razvijaju empatiju prema drugima, ali i potiče kreativnost i razvoj jezičnih vještina.

Moj mali dnevnik je puno više od bilježenja svakodnevnih događaja. On je alat koji potiče vaše dijete da razmišlja o svakodnevici, osjećajima, i vježba zahvalnost za velike i za male stvari u životu. A vama služi kao most koji vam pomaže da s djetetom stvorite duboku emocionalnu vezu i odnos pun ljubavi i razumijevanja", objašnjava autorica ovog inovativnog dnevnika, Aleksandra Đermanović, copywriterica i majka dvoje djece, koja iza sebe ima i dva uspješna izdanja spomenara za očuvanje obiteljskih priča i tradicija.

„Moj mali dnevnik" sadrži mudre i inspirativne rečenice, pitanja o svakodnevici, emojije koji predstavljaju osjećaje, izazove i kreativne vježbice zamišljene da roditelji rade zajedno sa svojom djecom. Recenzirali su ga i odobrili dječja integrativna psihoterapeutica Ivana Blajić i waldorfski odgojitelj Duško Ilijević.

Ovaj jedinstveni dnevnik ima i humanitaran karakter jer kupnjom svakog primjerka 5 eura donirate Hrabrom telefonu, organizaciji koja pruža direktnu pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima, ali i radi na prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja kao i neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži.

"Jedno od najčešćih pitanja roditelja koje dobijemo na Hrabrom telefonu je kako uspostaviti i zadržati dobar odnos s djetetom, kako razgovarati s djetetom o tome što ga muči - ovaj dnevnik daje alat upravo za to- alat za stvaranje odnosa i poticaj za razgovor roditelja i djeteta na dnevnoj bazi i time je neizostavni dio obiteljske svakodnevice!", izjavila je Hana Hrpka, izvršna direktorica i predsjednica Hrabrog telefona.

„Moj mali dnevnik" pronaći ćete na Interliberu, a dostupan je i putem web trgovine na stranici cuvariuspomena.hr po cijeni od 30 eura. Za vrijeme trajanja Interlibera, od 7. do 12. studenog, kupci dobivaju i poseban popust od 20% na prodajnom mjestu i u web trgovini unosom koda INTERLIBER. 

08.11.2023. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh