« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NISU NORMALNI

Mještani Lazareva promijenit će ime sela u Mladićevo?

Ratko Mladić radio je kao nadničar na građevini - tvrdi beogradski dnevnik Blic - nitko ga nije izdao i nitko neće pokupiti bogatu nagradu

Fotografija vijesti
Više o

Ratko Mladić

,

Lazarevo

Mještani sela u kojem je Mladić uhićen tvrde da ga ne bi izdali ni za 100 milijuna eura. Priča se kako se Mladić u selu bavio pčelarstvom, a u tekstu naslovljenom »Mladić radio kao nadničar na građevini" dnevnik Blic donosi priču dvadesetogodišnjeg studenta R.R. koji je tom listu rekao kako je sa Mladićem radio u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni prenosi Hina vijesti iz srpskih medija.

»Bio je običan fizički radnik. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu vjerovati da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić«, kazao je student, dodajući kako ga je poznavao.

List Danas piše da ogorčeni mještani nisu dozvolili ni jednom snimatelju, novinaru niti bilo kome fotografirati kuću u kojoj je Mladić boravio niti uzimati izjave.

»Uskoro ćemo pokrenuti inicijativu da se selo nazove po Mladiću, a na kuću ćemo staviti natpis 'Ovdje je živio narodni heroj Ratko Mladić. Od sramote što su ga kod nas uhitili mijenjamo ime sela'«, rekli su, kako prenosi list, ljuti mještani.

Dnevnik Press piše da će Mladić biti izručen Haaškom tribunalu najranije u nedjelju, a da je postupak ekstradicije započeo odmah nakon njegovog uhićenja.

27.05.2011. 12:30:29
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    baja lazarevo
    27.05.2011. 15:44
    ja sam iz lazareva ja vece gluposti i lazi odavno nisam procito
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh