« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ZNATE LI?

Što žene frustrira kod muškaraca

Od čitanja na WC-u, pranja ruku nakon korištenja istog do namještanja testisa u javnosti, žene to jednostavno ne podnose

Pa dobro koliko sam ti puta rekla ...
Pa dobro koliko sam ti puta rekla ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

,

frustracije

Muškarci neke stvari prilično teško shvaćaju, a to se u prvom redu odnosi na ponašanje koje se ne sviđa ženama. Razlog je prilično jednostavan - oni zapravo ne vide u čemu je problem i zašto žene oko toga rade toliku buku.

No, ako želite imati manje problema sa svojom dragom, toplo preporučujemo da ove stvari izbacite iz svog repertoara.

Tako, primjerice, žene polude kad im muškarac kaže da će ih nazvati nakon spoja, a onda to ne napravi. Rijetko kad je to maliciozno ponašanje, puno češće je razlog činjenica da mu se žena ne sviđa dovoljno, a sram joj je to reći izravno. Drugi su, pak, samo malo flertali, a zapravo imaju djevojku/ženu i opet neće nazvati.

Muška ovisnost video igricama još jedna je od stvari koje će ženama dići kosu na glavi. Muškarci koji se navuku na igrice žive u nekom svom svijetu i kad žena ode nekud sama i ostavi listu stvari koje bi bilo dobro napraviti dok je nema, ona se nada da će barem pola biti i napravljeno. Naravno, čim se vrata zatvore omiljena igrica je u pogonu, a tamo vrijeme prolazi na neki drugi način ... tako da kad stigne kući, muškarac je i dalje u igrici, a nije napravljeno ništa.

Ako ste muško, sigurno ste se našli u situaciji da vam draga lupa na vrata jer mora u kupaonicu, a vi tamo sjedite spuštenih gaća i ... čitate. Sportske stranice novina, strip, auto magazin, neki članak na netu, svejedno. Slijedi obavezno pitanje o sjedenju u smradu, raskuživanje kupaonice i barem pola sata durenja uz drugo obavezno pitanje - jesi li oprao ruke?

Kad smo već u kupaonici, ženama nisu drage ni vaše dlačice od brijanja u umivaoniku. Ne znate zašto? Iz istog razloga iz kojeg vama smetaju njene dlačice ili kosa u kadi.

Za kraj, onaj jedinstveni trenutak kad ih, prema njihovom shvaćanju, sramotite u javnosti - namještate testise. Nemojte. Nikada. Samo u WC-u u kabini. Nigdje drugdje.

12.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh