« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
OBJASNITE OVO!

Misterij: Otkrivena autentična fotografija Nicolasa Cagea iz 1870.

Na eBayu se za milijun dolara prodaje navodno autentična fotografija muškarca iz 1870. godine koji je nevjerojatno sličan poznatom glumcu Nicolasu Cageu. Što vi mislite?

Fotografija vijesti
Više o

teorije zavjere

,

Nicolas Cage

,

vampiri

,

misterij

,

vanzemaljci

Koristite li novčanice od 1000 kuna pri čišćenju kuhinjskih površina umjesto papirnatih ručnika? Jesu li vam u lokalnoj trgovini luksuznim i nepotrebnim proizvodima zabranili pristup zbog toga što zbog vas ne mogu nikome drugom ništa prodati? Mislite li da niti jedan živi čovjek ne može snimati tako loše filmove kako to uspijeva Nicolasu Cageu?

Ukoliko ste na barem jedno od ovih pitanja odgovorili potvrdno, imamo odlične vijesti za vas.

Na najpopularnijoj svjetskoj online aukcijskoj stranici eBayu nedavno je osvanula ova gotovo nevjerojatna fotografija iz 19. stoljeća, za koju prodavač tvrdi da je potpuno autentična te da je će kupcu biti predočena dva certifikata autentičnosti, ovjerena kod neovisnih procjeniteljskih kuća.

Ništa od ovoga ne bi bilo tako neobično da fotografija stara gotovo 150 godina ne prikazuje muškarca koji nevjerojatno sliči poznatom holivuskom glumcu Nicolasu Cageu.

Kako tvrdi vlasnik fotografije, radi se o autentičnoj fotki muškarca koji je živio u američkom gradiću Bristolu u državi Tennessee oko 1870. godine.

Na Internetu je osvanuo cijeli niz teorija o tome kako je moguće da je lice poznatog glumca dospjelo na fotografiju iz 19. stoljeća. Dok jedni tvrde da se (unatoč uvjeravanjima prodavača u autentičnost) radi o čistom photoshopu, drugi tvrde da je fotografija stvarna, ali da na njoj nije Nicolas Cage, već samo osoba koja mu nevjerojatno sliči te da to i nije baš tako neobično.

Ni sami nismo sigurni koja je pozadina ove priče, ali ako pitate nas, uvjereni smo da je osoba na fotografiji upravo slavni glumac koji je zapravo vampir, budući da nam je teško povjerovati da ijedno ljudsko biće može postati tako besramno slavan i bogat, a da je pritom toliko užasan u svom poslu, kao što je to slučaj sa gospodinom Cageom.

Ukoliko imate milijun dolara viška i želite se osobno uvjeriti u istinitost ove priče, predlažemo vam da slijedite ovaj LINK i postanete sretnim vlasnikom jedinstvene fotografije. Ukoliko to učinite, javite nam se, rado ćemo objaviti nastavak ove priče.

19.09.2011. 12:11:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Šaptač gmazovima
    19.09.2011. 12:15
    A što sad, pa i prije su se rađali ružni ljudi :D
  2. avatar
    MajaK
    19.09.2011. 14:04
    možda je njegov predak?
  3. avatar
    freakazoid
    19.09.2011. 21:45
    there can be only one
  4. avatar
    Nikola Kavez
    20.09.2011. 01:27
    Ne znam zašto u zadnje vrijeme svi pljuju po Tomu Cruiseu, Melu Gibsonu i Nicolasu Cageu.

    Ima Cage puno dobrih filmova u karijeri. Recimo "Lord of War", film koji je vrlo realističan u opisu života trgovaca oružjem. Samo možda otkriva previše tajni o kojima neke države ne vole pričati.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh