« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

iOttie - neprocjenjiv dodatak za smart uređaje

iOttie proizvodi niz dodataka za uređaje no u ovom tekstu izdvojili bi samo nosače uređaja koji su perjanica ovog proizvođača zbog svojih karakteristika

Sjajan držač za pametne uređaje
Sjajan držač za pametne uređaje (E mobile)
Više o

iOttie

,

držač tableta

Pametni uređaj kao telefon ili tablet danas je neizostavan dodatak svima, bilo da ste dijete ili odrastao čovjek. Primjena pametnih uređaja toliko je raširena da ih koristimo kod kuće, na poslu, u automobilu za igru, posao ili druženje.

Nekotrolirano provjeravamo ima li kakva nova obavijest bez obzira na značaj ili mjesto na kojem se nalazimo. Jednostavno u svakoj prilici želimo da nam je uređaj na oku ili pri ruci.

iOttie proizvod je namijenjen takvim korisnicima. Na tržištu postoji nevjerojatan broj rješenja ove namjene, različite kvalitete i cijena. Po čemu se razlikuje iOttie od drugih sličnih rješenja?!

Prije svega željeli bi naglasiti da je iOttie najprodavaniji držač uređaja na najjačem i najzahtjevnijem tržištu na svijetu, američkom.

Uspjeh je i značajniji kad se uzme u obzir da je kompanija osnovana 2010 godine. iOttie proizvodi niz dodataka za uređaje no u ovom tekstu izdvojili bi samo nosače uređaja koji su perjanica ovog proizvođača zbog svojih karakteristika. Osim premium kvalitete u izradi, koriste se najnovija tehnološka dostignuća i prate se trendovi kako bi proizvodi bili u toku sa svakodnevnim potrebama. iOttie proizvodi imaju univerzalnu namjenu, odgovaraju gotovo svim iPhone, iPod, Samsung Galaxy and Note serijama, također i drugim manje poznatim brendovima tih dimenzija.

Slogan kompanije glasi " Let us worry about your gadgets, and you take care of the fun!"

Kroz slogan je jasno izražena ideja i koncept ovih nosača. Razlikuju se od drugih proizvoda na tržištu zbog drugačije logike i pristupa. Prije svega premium kvaliteta izrade i mogućnost postavljanja na razne tipove površina bez obzira na njihovu teksturu pri tom mislim isključivo na hrapave površine automoblskog interijera ili kuhinjske radne površine. Izrazito snažno prijanjanje na površinu koje podnosi snažne vibracije ili udarce pri tom sigurno pridržavajući vaš uređaj.

Ono što nam se najviše sviđa je postavljanje uređaju u jednom jednostavnom potezu „one Touch". Uređaj jednostavno prislonite na iOttie stalak, a on ga potom sam čvrsto prihvati. Isto važi i za oslobađanje uređaja gdje doslovno jednim dodirom oslobađate uređaj i slobodno ga koristite po želji. Također nam se sviđa rješenje iz serije „iTap Magnetic". Kompaktno, snažno i stilski vrlo atraktivno rješenje za ventilacijske otvore u automobilima koje funkcionira na bazi magneta.

Ovo rješenje dolazi sa dvije tanke metalne pločice i nude izbor ljepljenja na uređaj ili postavljanja elegantnog metalnog umetka u kućište uređaja. Ovo drugo rješenje ima istu funkciju kao i zaljepljena pločica samo što je pločica nevidljiva i estetski ne utječe na izgled orginalnog kućišta ili zaštine/ukrasne maske vašeg uređaja. Postoje i druga rješenja, a svako od njih odlikuje mogućnost prilagodbe, pouzdanost i posebno kvalitetno rješenje za pričvrščivanje na razne tipove površina.

Bilo da čitate web recept dok kuhate, koristite Skype aplikaciju dok tipkate, vozite po nepoznatim predjelima ili želite da vam uređaj stoji kraj uzglavlja u sobi iOttie ima za vas ima rješenje koje vas neće razočarati. Provjerite zašto je iOttie tako uspješan.

03.03.2015. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh