« Film
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
INTERVJU

Milla Jovovich: Mogu prebiti zombija i u stvarnom životu

Glumica i manekenka Milla Jovovich za Metro govori o akcijskom spektaklu "Resident Evil: Drugi svijet"

Milla Jovovich
Milla Jovovich (Edwin van Dalen, MWN)
Više o

3D film

,

Milla Jovovich

,

intervju

,

Papa blaženik

Milla Jovovich nije obična manekenka niti obična glumica. Rođena je u Ukrajini, a ostvarila je veliku karijeru na modnim pistama i u Hollywoodu. Kino dvorane diljem svijeta trenutno puni filmom "Resident Evil: Drugi svijet".

Kako je bilo snimati 3D film?
Bilo je zanimljivije nego što sam očekivala, pogotovo kada smo snimali stantove. U 2D možete dosta toga lažirati, a u tri dimenzije to baš nije tako lako. Na primjer, prilikom udarca u 3D možete točno vidjeti udaljenost između šake i lica. Glumci su dobili dosta stvarnih batina jer jednostavno morate udarati puno bliže nego prije.

Znači bilo je i ozljeda?
Svakako. Na svakom snimanju dolazi do nekih nesreća i uvijek morate biti spremni na ozljede. Ljudi naprosto griješe. Sve je moguće kada po 12 sati na snimanju za vama trči 150 zombija.

Što ste naučili na snimanjima?
Naučila sam dosta o disciplini. Ako dovoljno vježbate, stvarno možete izvesti sve udarce na ispravan način. Puno sam naučila i o borilačkim vještinama. To su znanja koja će zauvijek ostati u meni.

Dakle mogli biste prebiti protivnika i u stvarnom životu?
Ne znam, nitko me nikad to nije tražio. Ali nadam se da bih mogla jer ipak već deset godina ubijam zombije.

Kako održavate formu između dva filma?
Pripremam se za filmove, ali inače baš ne vježban redovito. Međutim, nakon posla redovito trčim za svojom dvogodišnjakinjom. Igranje s njom je poput vježbanja.

Moda i dalje igra veliku ulogu u vašem životu, iako se više ne bavite manekenstvom?
Ha, ha, istina. Obožavam odjeću, oduvijek je važan dio mog života. To je samo još jedan način na koji se volim izražavati. Moja osobnost vidi se i u mom načinu odijevanja.

Kako biste opisali svoj stil?
Mislim da mi prosječan muškarac sa šanka ne bi prišao. Prije bi ga zainteresirala djevojka u minici nego ja. Njegujem dosta specifičan stil koji nije privlačan svakome.

Vaš suprug, Paul W. S. Anderson, redatelj je filma "Resident Evil". Kako je ta činjenica utjecala na vaš odnos kod kuće?
Znate, ja sam u vezi koja je puna poštovanja s muškarcem kojeg obožavam. Vjerujem da i on tako osjeća prema meni. Živimo vrlo mirno, kod kuće rijetko podižemo glas, ne koristimo ružne riječi...Možemo uvijek argumentirano razgovarati o problemima. 

21.09.2010. 15:15:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh