« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
SPALJENA ZASTAVA

Milanović: Kosor se sakrila u maniri svog učitelja

Milanović bi osobno dočekao prosvjednike da je znao da će doći do sjedišta SDP-a, ne zna zašto je spaljena zastava SDP-a

Zoran Milanović
Zoran Milanović (Neja Markičević/Cropix )
Više o

Zoran Milanović

,

SDP

,

prosvjed Zagreb

SDP će, ako treba, deset puta staviti hrvatsku i stranačku zastavu, rekao je predsjednik te stranke Zoran Milanović, prenosi Hina.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je da će SDP ponovno, a ako treba i deset puta, staviti hrvatsku i zastavu SDP-a.

U telefonskoj izjavi za Dnevnik 3 HTV-a Milanović je komentirao čin prosvjednika koji su pred sjedištem SDP-a na zagrebačkome Iblerovom spalili zastavu SDP-a i Europske unije rekavši da je znao da će prosvjednici doći pred SDP da bi ih osobno dočekao kao što je dočekao i prosvjednike iz Varšavske ulice prošloga ljeta.

>>Prosvjed završio uz pozdrave premijerki Vidimo se u petak

Kako je rekao, prosvjednike bi pitao - što zamjeraju, što je SDP ukrao, što je on osobno ukrao te što traže od SDP-a. Ali, dodao je, s obzirom da nije znao da će prosvjednici doći, a nije bilo naznaka da će doći, nije ih mogao ni dočekati.

Na novinarsko pitanje znači li to otvoren poziv prosvjednicima da dođu, Milanović je odgovorio kako misli da je "bio dovoljno jasan i da će staviti ponovno i SDP-ovu i hrvatsku zastavu, a ako treba i deset puta".

Činjenicu da je prosvjednike podupro i zastupnik IDS-a Damir Kajin, čija je stranka u "Kukuriku" koaliciji, predsjednik SDP-a komentirao je riječima da je Damir Kajin imao najbolju namjeru te da mu nije bilo poptuno jasno što se na prosvjedu događa kao što, dodao je, mora priznati da u ovome trenutku ni njemu nije jasno.

Međutim, istaknuo je, "ja nisam premijer, a premijerka ove zemlje se sakrila u najboljoj maniri onoga od kojega je učila".

03.03.2011. 08:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh