« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
METAL SPEKTAKL

Megadeth i Slayer u travnju zajedno u Areni

Nakon Metallice, velikana thrash metala, koji su u svibnju ove godine održali spektakl za pamćenje, u travnju će u Areni zasvirati druga dva benda iz 'velike četvorke'

Megadeth
Megadeth (Megadeth & Slayer)
Više o

Arena

,

koncert

,

zagreb-info

,

lupa promotion

,

metal

,

Megadeth i Slayer

Snovi svakog pravog metalca su ostvareni! 06. travnja 2011. Megadeth i Slayer zajedno nastupaju u zagrebačkoj Areni.

Nakon Metallice, velikana thrash metala, koji su u svibnju ove godine održali spektakl za pamćenje, u travnju će u Areni zasvirati druga dva benda iz ‚velike četvorke'  u sklopu svoje europske turneje, a koncept koncerta je' best of' zajedno s pjesmama s novijih uradaka oba benda.

Slayer je bio gost Zagreba prije dosta godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od posljednjih nastupa ovog sjajnog metal benda. Megadeth u Zagreb dolazi nakon rasprodanog koncerta ove godine. Kombinacija ova dva benda je fantastična i svaki poznavatelj dobrog metala zna da će ovo biti pravi spektakl.

Koncert se održava u smanjenom kapacitetu Arene pa je u prodaju pušteno samo 5000 ulaznica. Naime, velika produkcija, puno ureda i garderoba, te puno vješanja na krov zahtjevaju da se koncert održi u Areni jer niti jedna druga dvorana produkcijski ne odgovara. Pozornica će, slično kao i na Cirque du Soleil, biti smještena na pola dvorane.

Ulaznice za ovaj metal spektakl 2011. u prodaju kreću od srijede, 22.12. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podijeljenje su u sljedeće kategorije:

Fan pit: 300 kn
Stajanje: 250 kn
Tribine: 275 kn
Loža: 500

Ulaznice se mogu kupiti i preko interenta na www.eventim.hr  te u uredu Lupa promocije. Za sve informacije posletite www.lupapromotion.hr.

Lupa Promotion slavi 5. rođendan!

'U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Drniška 22, Zagreb).'

20.12.2010. 13:18:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh