« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
BAL

Najavljen Dan Dvorane Lisinski i Filharmonijski bal

Na Filharmonijskom balu mladi će pijanist Bruno Vlahek primiti nagradu za Mladog glazbenika godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (ZF)
Više o

Zagrebačka filharmonija

,

Filharmonijski bal

,

Dan Dvorane Lisinski

,

Miljenko Puljić

U predvorju Velike dvorane Lisinski u ponedjeljak 20.12. održana je konferencija za medije u povodu Dana Dvorane Lisinski i Filharmonijskog bala Zagrebačke filharmonije 29.12. te dodjele prestižne Nagrade za "Mladog glazbenika godine" Zagrebačke filharmonije i Hrvatske poštanske banke.

Na konferenciji su sudjelovali: ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog Dražen Siriščević, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić, Naima Balić i Dubravko Majnarić u ime Hrvatske glazbene mladeži te maestro Uroš Lajovic koji će na Filharmonijskom balu ravnati Zagrebačkom filharmonijom.

Sudionici konferencije najavili su bogat i raznolik program Dana Dvorane Lisinski, u sklopu kojeg će ove godine biti održan i Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije.

Za ovaj tradicionalni koncert kojim Zagrebački filharmoničari zaključuju kalendarsku godinu, organizatori i maestro Uroš Lajovic i ove godine najavljuju bezbroj glazbenih doživljaja u čarobnoj večeri valcera i operete.

U sklopu konferencije predstavljen je i ovogodišnji dobitnik Nagrade za "Mladog glazbenika godine" Zagrebačke filharmonije i Hrvatske poštanske banke - 24-godišnji pijanist i skladatelj Bruno Vlahek, koji je zahvalio na nagradi prigodno odsviravši i jedan glazbeni broj. Prestižna nagrada bit će mu svečano dodijeljena u sklopu Filharmonijskog bala u srijedu 29.12.

 

20.12.2010. 19:52:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh