« Glazba
objavljeno prije 9 godina
SJAJNO!

Medvedgradske glazbene večeri - program

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Menart BPM-om i Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ ponovno organizira Medvedgradske glazbene večeri

Medvedgrad će ugostiti glazbenike
Medvedgrad će ugostiti glazbenike (Arhiva)
Više o

Pavel

,

Detour

,

program

,

Medvedgradske glazbene večeri

,

Akustika na vrhu kule

Koncerti na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi Medvednice iz XIII. stoljeća, postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba.

U mjesecu srpnju, kada se zagrebački asfalt topi od vrućine, a ljudi očajnički traže svaki dašak svježine, na Medvedgradu se odvijaju koncerti upotpunjeni jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica" i Menart BPM-om i ove 2015. godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri na kojima će nastupiti izvrsni Pavel i Detour dok će ime trećeg izvođača na glavnoj pozornici biti otkriveno u večernjim satima 18. lipnja.

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule" nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori. 

Program „Akustika" prepoznati je akustični serijal koncerata koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore.

28.05.2015. 11:56:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh