Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2015. 11:56:23
SJAJNO!

Medvedgradske glazbene večeri - program

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Menart BPM-om i Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ ponovno organizira Medvedgradske glazbene večeri

Medvedgrad će ugostiti glazbenike
Medvedgrad će ugostiti glazbenike (Arhiva)

Koncerti na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi Medvednice iz XIII. stoljeća, postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba.

U mjesecu srpnju, kada se zagrebački asfalt topi od vrućine, a ljudi očajnički traže svaki dašak svježine, na Medvedgradu se odvijaju koncerti upotpunjeni jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica" i Menart BPM-om i ove 2015. godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri na kojima će nastupiti izvrsni Pavel i Detour dok će ime trećeg izvođača na glavnoj pozornici biti otkriveno u večernjim satima 18. lipnja.

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule" nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori. 

Program „Akustika" prepoznati je akustični serijal koncerata koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore.

28.05.2015. 11:56:23
http://metro-portal.hr/medvedgradske-glazbene-veceri-program/92002/