« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
AUMMM

Meditacijom do boljeg zdravlja i više seksa

Psihičko i fizičko zdravlje možemo sačuvati meditacijom, a nuspojave su još bolje - zdravlji izgled i više seksa

Uživajte meditirajući
Uživajte meditirajući (Dreamstime)
Više o

zdravlje

,

seks

,

meditacija

,

izgled

Meditacija je odlična za naše zdravlje i izgled, a mnogi svjedoče i o značajnom poboljšanju seksa nakon što su se posvetili ovoj disciplini smirivanja uma. Stoga, ne škodi znati tri najbolja savjeta za učinkovitu meditaciju.

Najbolje vrijeme za meditaciju je ujutro i navečer, jer je tada tijelo u laganijem ritmu i lakše ga je umiriti. Ipak, preporučuje se da započnete s jutarnjim meditacijama jer su veće šanse da ćete je ubaciti u dnevnu rutinu. Dovoljno je i pet minuta svako jutro da počnete uočavati pozitivne promjene.

>> Meditacija - mit ili stvarnost >>

Kako smiriti misli pitanje je koje si postavljaju svi kad počinju meditirati, a najbolji savjet je i najjednostavniji - pustite misli da prođu, ne trudite se već im dajte prostora i vremena da same odu. Usredotočite se na ritam disanja i umirujuću mantru i vrlo brzo ćete naučiti kako smiriti svoj um.

>> Meditacija definitivno smanjuje stres >>

Savjet za kraj - povezivanje s tuđim umirujućim energijama je osnažujuće, stoga pronađite partnera za zajedničku meditaciju. Najbolje bi, naravno, bilo meditirati sa svojim partnerom kako biste postali još bliskiji

>> Pravila meditacije, korak po korak >>

15.08.2014. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh