« Seks
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Meditacija poboljšava seks

Žene koje meditiraju bolje osjećaju svoje tijelo i bolje reagiraju na podražaje te imaju snažnije i češće orgazme i veću seksualnu želju

Samo vi meditirajte
Samo vi meditirajte (Arhiva)
Više o

žene

,

meditacija

,

orgazam

,

libido

Meditacija dobro utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko tijelo. No, osim toga, meditacija ima još jednu dobru posljedicu - poboljšava seksualni život.

Studija objavljena u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy pokazala je da žene koje meditiraju imaju bolji seks od onih koje ne meditiraju. U istraživanju je sudjelovala 451 žena u dobi između 19 i 70 godina.

Odgovarale su na pitanja o svojim navikama, stilu života i seksu. Ispostavilo se da žene koje meditiraju bolje osjećaju svoje tijelo i bolje reagiraju na podražaje te imaju snažnije i češće orgazme i veću seksualnu želju.

Jedino što je ostalo nepoznanica je koliko dugo i koliko često žene trebaju meditirati kako bi poboljšale seksualni život. Prilično smo sigurni da ne treba dugo. Već nakon prve meditacije osjećat ćete se opušteno.

Naravno, meditacija dobro utječe i na muškarce te se i njima preporučuje u istu svrhu - bolje mentalno i fizičko zdravlje, ali i bolji seks. 

01.11.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    02.11.2019. 10:24
    onda nakon joge se bolje sexa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh