« Kultura
objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana
IZLOŽBE

Marina Leonti & Dorian Bajramovic - ジェバオ - Jebao

Na izložbi u galeriji Siva umjetnici će posjetiteljima/cama ispuniti sve njihove želje - stoga ne zaboravite ponijeti kovanice i sitniš

Jebao
Jebao (Arhiva)
Više o

izložbe

,

Marina Leonti

,

Dorian Bajramovic

Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe ジェバオ - Jebao. Otvorenje izložbe predviđeno je za 15. lipnja u 20:00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan od 15. do 22. lipnja od 17:00 do 20:00 sati.

____________________________________________________________________________________

"Prvi uspon 'Bajramovic Unlimited' inicijative 'Balkan Friendship' stigao je u Zagreb. Dočekali smo umjetnika Marija Miličića u našem prostoru u Kipseliju u Ateni prije dva mjeseca na prijateljsku razmjenu prostora i rada koja je proizvela nevjerojatnu izložbu pod nazivom 'One Way Vision'. Sada su Akc Attack i galerija Siva zaokružili sinergiju i konačno smo tu!"

Na izložbi u galeriji Siva umjetnici će posjetiteljima/cama ispuniti sve njihove želje - stoga ne zaboravite ponijeti kovanice i sitniš!

Izložba je namijenjena bićima koje zanima neoklasična veličanstvenost, cijeniteljima arhitektonskih i umjetničkih vještina, neurotičnim rješavačima problema, automehaničarima i svima koji žele poboljšati svoj život doprinosom i sudjelovanjem u umjetnosti.

_____________________________________________________________________________________

Marina Leonti - Živi i radi u Ateni (Grčka). Njezin trenutni radovi inspirirani su antropocentričnim sadržajem i interesom za poigravanje sa stvarnosti vezanom uz svakodnevne predmete. Kroz svoje radove često poziva promatrača da sudjeluje u njezinim djelima. Izbor materijala i izvedbe radova varira od projekta do projekta.

Dorian Bajramovic - Rođen je u Hrvatskoj, a živi i radi na relaciji Helsinki - Zagreb - Atena. Njegovi projekti uključuju multidisciplinarnu izradu predmeta u vidu manipulacije s postojećim prostorom. Kao umjetnik cijeni principe suradnje i osnaživanja tako da su njegova djela često djela u kojima promatrači mogu aktivno sudjelovati. Njegovi radovi mogu se naći u domovima i kolekcijama svih generacija te socioekonomskog statusa.

Više o umjetnicima na:

https://bajramovic.world

@lemarina_

@bajramovic.life

09.06.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh