« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Maratonski seks nije i najbolji

Istraživanje je pokazalo da seks koji traje duže od petnaest minuta postaje zamoran, pa koliko je onda optimalno?

Koliko zapravo traje dobar seks
Koliko zapravo traje dobar seks (Shutterstock)
Više o

seks

,

orgazam

,

najbolji seks

,

maratonski seks

Filmovi su prilično iskrivili poimanje seksa, a pritom ne mislimo na porniće već na one "normalne", romantične u kojima par počne sa seksom uz zalazak sunca, a priča završava u zoru. 

U stvarnosti, situacija je, znate i sami na vlastitom primjeru, dijametralno suprotna, a to su dokazali i stručnjaci u nebrojenim istraživanjima. Maratonski seks nije niti u jednom dobio neki značajni postotak glasova kao najbolji, upravo suprotno.

Najbolji seks, ako je vjerovati istraživanjima, traje između sedam i trinaest minuta, a zadnje u nizu istraživanja dalo je sljedeći rezultat - seks ispod tri minute smatra se seksom na brzaka (i to lošim), a onaj duži od petnaest minuta zamoran je i muškarcima i ženama. 

No, kako je ženama potrebno više vremena da stignu do orgazma od muškaraca, stvarno je potrebna dobra predigra kako bi i žena u tom malom vremenskom okviru uspjela stići do vrhunca.

Naime, dio muškaraca misli da je duže i bolje, a žene se teško odlučuju priznati da im seks više nije ugodan kad partner pretjera. 

Znači, i ručna i oralna stimulacija partnera dovest će vas oboje na radnu temperaturu i u raspoloženje da oboje uspijete dostići vrhunac, a da pritom niti jednom nije zamorno ili dosadno. 

29.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh