« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KAKO REĆI ISTINU?

Majka Lecha Kaczynskog još ne zna da joj je sin mrtav

Jadwiga Kaczynska (84) već je neko vrijeme lošeg mentalnog zdravlja i potpuno nesvjesna činjenice da je izgubila sina

Jadwiga (s Lechom, 2005) još ne zna da joj je sin poginuo u zrakoplovnoj nesreći
Jadwiga (s Lechom, 2005) još ne zna da joj je sin poginuo u zrakoplovnoj nesreći (Wikipedia)
Više o

Lech Kaczynski

,

Jaroslaw Kaczynski

,

22. prosinca

Šest tjedana nakon nesreće poljskog zrakoplova u Rusiji, koja je stajala života 96 osoba među kojima i predsjednika Lecha Kaczynskog, njegova bolesna majka još uvijek ne zna da je poginuo, otkrio je u subotu brat blizanac pokojnog predsjednika Jaroslaw Kaczynski.

"Mama još uvijek ne zna da je Lech mrtav. Već je dugo lošeg mentalnog zdravlja i mislila je da sam ja Lech, što se nikad prije nije dogodilo", izjavio je Jaroslaw Kaczynski u intervjuu za dnevnik Superexpress.

Jadwiga Kaczynska (84) u bolnici je već više od dva mjeseca. "Sad je u boljem mentalnom stanju i morat ću joj sljedećih dana reći istinu. Jako strahujem od toga", priznao je Kaczynski, bivši premijer i kandidat na predsjedničkim izborima 20. lipnja na kojima će se birati nasljednik njegova brata.

Četiri tjedna prije izbora, konzervativac Jaroslaw Kaczynski (61) u ispitivanjima javnoga mnijenja dobiva 30 do 36 posto glasova i zaostaje za favoritom, liberalom Bronislawom Komorowskim (57), predsjednikom parlamenta i v.d. predsjednika države, kojemu predviđaju 46 do 50 posto glasova. (hina/metro-portal)

22.05.2010. 13:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh