« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
HAK:

Magla u središnjoj Hrvatskoj, Paški most otvoren

Pojedine ceste bit će zatvorene za sav promet zbog radova ili razminiranja, javlja HAK

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

Od 6,25 sati Paški most otvoren je za sve skupine vozila, a od 7 sati za sav promet otvorena je dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Posebno na dionicama autocesta: A1 od Zagreba do Karlovca i od tunela Mala Kapela do čvora Gospić, na A2 Zagreb-Macelj, od Maclja do Zaprešića, na A3 Bregana-Lipovac, od Bregane do Zagreba i od Ivanić Grada do Novske, te na A6 Rijeka-Zagreb, od tunela Tuhobić do čvora Bosiljevo 2.

Od 6,25 sati Paški most otvoren je za sve skupine vozila. Od 8 do 15 sati zbog razminiranja privremeno se zatvara državna cesta D37 Petrinja-Glina u naselju Župić. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Za sav je promet zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Za teretna vozila zatvorene su: D 34, Daruvar-Maslenjača, zbog klizišta i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo, zbog sanacije klizišta.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Na Zagrebačkoj obilaznici (A 4 i A 3), vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h između Kosnice i Buzina, u oba smjera, a na čvoru Popovec zbog radova je promet reguliran semaforima.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.(hina/metro-portal)

31.08.2010. 08:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh