« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Magla na ličkim cestama

Uz radove koji još traju na A1, najveću pažnju vozači trebaju obratiti na slabu vidljivost

magla HAK stanje u prometu
magla HAK stanje u prometu (HAK)
Više o

promet

,

HAK

,

stanje na cestama

Magla smanjuje vidljivost u Lici. Osobito oprezno treba voziti na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i čvora Otočac i između Gospića i tunela Sveti Rok.

Na autocesti A1, od čvora Brinje do tunela Sveti Rok, zbog radova se na dvije dionice prometuje jednim trakom, dvosmjerno uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Svakodnevno, od 5 do 20 sati zbog radova vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju Šibenskim mostom (D 8), uz moguće zastoje.

- danas od 09:00-09:30 dionica državne ceste D 1, „Brza cesta Solin-Klis" zbog radova će biti zatvorena za sav promet . Promet će teći obilazno starom kliškom cestom.

- od 7 do 19 sati D 39 Svib-Cista Provo bit će zatvorena za sav promet. Obilazak je :Cista Provo-Lovreć-Studenci-Aržano.

Zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, zatvorena je za sav promet županijska cesta (ŽC) Vrgorac-Staševica. Obilazak je: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.
Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Do 7. lipnja, zbog radova na državnoj cesti 515 (Našice-Markovac-Podgorač-Đakovo) na dionici Markovac Našički-Bračevac zabranjen je promet teretnim vozilima. Obilazak: od raskrižja državne ceste D515 i D 2 u Markovcu Našičkom državnom cestom 2 do Osijeka, te zatim na D 7 do Đakova i obrnuto.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence. (hak/metro-portal)

28.05.2010. 07:13:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh