« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
HAK

Magla na cestama smanjuje vidljivost

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Slavoniji, Lici, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Zbog niskih temperatura moguća je i poledica
Zbog niskih temperatura moguća je i poledica (Cropix)
Više o

promet

,

HAK

,

magla na cestama

Posebice oprezno treba voziti na dionicama autocesta: A 1, od Zagreba do Karlovca i od tunela Mala Kapela do tunela Sveti Rok, te duž cijelih A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac i A 4 Zagreb-Goričan. Zbog niskih temperatura moguća je i poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Naizmjence se vozi na Jadranskoj magistrali (D 8), preko Šibenskog mosta.

Zbog radova na vijaduktu Jamani, za sav promet bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis (D 1) danas, 25. studenog, od 13,30 do 14 sati. Večeras, 25./26.11.od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učka vozila će se propuštati naizmjenično po 15 minuta sa svake strane tunela. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

25.11.2010. 08:13:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh