« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Madonna izdala novi singl

POGLEDAJTE VIDEO: Kao najavu svog novog albuma M.D.N.A., kraljica popa pustila je na YouTube video najavnog singla Give Me all Your Luvin'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Universal Music)
Više o

Madonna

,

Nicki Minaj

,

M.I.A.

,

Give me all your luvin'

,

M.D.N.A.

Kraljica popa Madonna predstavila je svoj novi i iščekivani singl - „Give Me All Your Luvin" feat. Nicki Minaj & M.I.A.. „Give Me All Your Luvin" najnoviji je Madonnin singl, kojim najavljuje novo studijsko izdanje, nazvano „M.D.N.A.". Singl je predstavljen diljem svijeta svega tri dana prije nastupa popularne Material girl u poluvremenu američkog SuperBowla.

M.D.N.A." će biti Madonnino 12. studijsko izdanje, a objavit će se 26. ožujka. Materijal je sniman u studijima u New Yorku i Los Angelesu, a u samom stvaranju albuma Madonni se ponovno pridružio prijašnji suradnik William Orbit („Ray Of Light"). Osim njega, produkcije albuma su se primili i Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi i Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indiigo" Muanza, Michael Malih te sama Madonna.

Novi album bit će najavljen spomenutim singlom u kojem je su joj se pridružile Nicki Minaj i M.I.A., a za čiju produkciju je, uz Madonnu, zaslužan i već spomenuti Martin Solveig.

Pogledajte spot:

 

 

03.02.2012. 16:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh