Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2012. 16:16:00
NOVOSTI

Madonna izdala novi singl

POGLEDAJTE VIDEO: Kao najavu svog novog albuma M.D.N.A., kraljica popa pustila je na YouTube video najavnog singla Give Me all Your Luvin'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Universal Music)

Kraljica popa Madonna predstavila je svoj novi i iščekivani singl - „Give Me All Your Luvin" feat. Nicki Minaj & M.I.A.. „Give Me All Your Luvin" najnoviji je Madonnin singl, kojim najavljuje novo studijsko izdanje, nazvano „M.D.N.A.". Singl je predstavljen diljem svijeta svega tri dana prije nastupa popularne Material girl u poluvremenu američkog SuperBowla.

M.D.N.A." će biti Madonnino 12. studijsko izdanje, a objavit će se 26. ožujka. Materijal je sniman u studijima u New Yorku i Los Angelesu, a u samom stvaranju albuma Madonni se ponovno pridružio prijašnji suradnik William Orbit („Ray Of Light"). Osim njega, produkcije albuma su se primili i Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi i Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indiigo" Muanza, Michael Malih te sama Madonna.

Novi album bit će najavljen spomenutim singlom u kojem je su joj se pridružile Nicki Minaj i M.I.A., a za čiju produkciju je, uz Madonnu, zaslužan i već spomenuti Martin Solveig.

Pogledajte spot:

 

 

03.02.2012. 16:16:00
http://metro-portal.hr/madonna-izdala-novi-singl/67880/