« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
POVRATAK IZ MRTVIH

Mačka oživjela 9 mjeseci nakon pokapanja?

Kaže se da mačke imaju 9 života, no nitko ozbiljno ne očekuje da se vraćaju iz mrtvih

Mačka oživjela 9 mjeseci nakon pokapanja?
Mačka oživjela 9 mjeseci nakon pokapanja? (Daily Mail)
Više o

smrt

,

mačka

,

misterija

Ipak, upravo je to napravio mačak Alfie nakon što ga je pregazio automobil i nakon što je navodno, 9 mjeseci proveo pod zemljom. Vlasnik Angelo Petrillo vjeruje kako je pokopao tijelo svojeg mrtvog kućnog ljubimca, kojeg je pronašao njegov prijatelj uz cestu, u blizini njegove kuće.

Uskoro nakon tog incidenta, Petrillo se s obitelji preslio u drugu kuću, no prije par dana primio je poziv od svojeg bivšeg susjeda. ˝Rekao mi je kako mačka koja izgleda kao Alfie pokušava ući u našu staru kuću. Pokušavala je ući kroz prozor spavaće sobe, upravo onako kako je Alfie radio. Pitali smo dali je siguran, no rekao je 100 posto˝, objašnjava vlasnik.

Idući dan, kako je susjed rekao, mačka je ostala pred kućom tužno mijaučući. Petrillo se ubrzo vratio i odmah prepoznao Alfiea. 3-godišnja mačka izgubila je ogrlicu koju je nosila i udebljala se, što je sugeriralo kako se netko drugi brinuo za nju. ˝To je doista nevjerojatno. Mačka koju sam pokopao prije 9 mjeseci i za kojom smo tugovali mjesec dana, vratila se živa i zdrava.˝

No jedna stvar ostaje misterija: tko je bila ista riđa mačka koja je ubijena prošlog ljeta i gdje je obitelj koja se brinula za Alfieja? Petrillo je pregledao tijelo mačke koja je poginula te bio siguran kako se radi o njegovom ljubimcu. Je li moguće da je pogriješio?

25.03.2010. 13:27:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mirza
    29.03.2010. 19:34
    Pa baš i ne vjerujem zašto tu ne piše da su kopali po grobu da vide da li je baš ustala iz mrtvih.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh